Scrub en  Oliemassage

Een lichaamsscrub verwijdert dode huidcellenstimuleert de celvernieuwing en de bloedcirculatie, en ontspant de spieren. Het himalayazout in combinatie met magnesiumzout zorgt voor een natuurlijke reiniging door de eliminatie van toxines in de huid. De poriën zijn hierdoor weer vrij om mineralen te absorberen.

Scrub en Oliemassage

Een lichaamsscrub verwijdert dode huidcellen, stimuleert de celvernieuwing en de bloedcirculatie, en ontspant de spieren. Het himalayazout in combinatie met magnesiumzout zorgt voor een natuurlijke reiniging door de eliminatie van toxines in de huid. De poriën zijn hierdoor weer vrij om mineralen te absorberen.

Voordelen van een scrub en olie massage

Een scrubmassage zorgt ervoor dat dode huidcellen en oneffenheden verwijderd worden. Hierdoor voelt je huid na afloop weer lekker zacht aan. Een bijkomend voordeel is dat verzorgingsproducten die aangebracht worden op een gescrubde huid beter opgenomen worden, en zo beter hun werk kunnen doen. Kleine, beginnende onzuiverheden zullen met het scrubben verwijderd worden, waardoor de huid weer egaal glad aanvoelt. Een gescrubde huid wordt bij het zonnen sneller en egaler bruin. Doordat de dode huidcellen zijn verwijderd, is de nieuwe huid beter in staat om bruin te worden.

Scrub en Oliemassage bestaat uit:

Scrub

Een uitgebreide scrubbehandeling met een scrubhandschoen. Alle dode huidcelen worden hiermee verwijderd.

Olijfzeep

Rustgevende massage met olijfzeep. De zeep reinigt de huid diep en laat haar heerlijk zacht aanvoelen

Pakking

Een pakking van Ghassoul (modder) om overtollige afvalstiffen kwijt te raken en de huidconditie te verbeteren.

Warme olie

Ontspanningsmassage me warme olie. De warme olie heeft een ontspannende werking en bevordert de doorbloeding.

Verloop van de massage

De Scrub en Oliemassage vindt plaats op een massagetafel waar je op een warmtedeken ligt. Ik voer de scrubmassage naar keuze uit aan de achterzijde of voorzijde van je lichaam.

Eerst verwarm ik je lichaam met warme kompressen waarna ik met een scrubhandschoen je lichaam scrub om zo de dode huidcellen te verwijderen en de doorbloeding van het bindweefsel te stimuleren.

Na het scrubben van het lichaam bedek ik je met een laag schuim, en krijg je een overheerlijke zeepmassage. Door middel van lange halen en zacht kneden zorgt dit voor een nog diepere reiniging van de huid. Vervolgens breng ik een pakking aan en als afsluiting masseer ik je met crème van olijfolie.

De scrubmassage is een natte massage. Daarom raad ik aan om een extra set ondergoed mee te nemen. Combineer de reiniging van jouw huid met het onderhoud van jouw spieren. Een fijnere combinatie is toch haast niet denkbaar?