FAQ

Frequently Asked Questions

(vaak gestelde vragen)


Voorafgaand aan de behandeling

Het beleid dat ik volg is dat ik alleen mensen behandel waarvan ik met vrij grote zekerheid weet dat ze gezond zijn. Daarom attendeer ik je er nogmaals op dat wanneer er veranderingen zijn m.b.t. tot je gezondheid, jij dit meldt. Dit houdt het volgende in: indien je klachten hebt die kunnen wijzen op Corona, dan wordt de afspraak geannuleerd. Dit zijn de volgende verschijnselen: • Neusverkoudheid • Loopneus • Niezen • Keelpijn • Lichte hoest • Verhoging (= tot 38 graden) of koorts (> 38 graden) Pas nadat je 24 uur klachtenvrij bent mag je een afspraak maken.
De belangrijkste tip: geniet er van! Verder is het verstandig om vooraf niet te veel te eten, houd alcohol vooraf aan de behandeling tot een aanvaardbare limiet, omdat dit de behandelingen kan beïnvloeden. Probeer parfum, crème en lotion te voorkomen vooraf aan wax behandelingen.
Iedereen tussen de 18 en 98 jaar is welkom voor een massage.
Waxen wanneer je menstrueert kan en mag.
Ik ben geen officiële (NGS) sportmasseuse, maar masseer wel veel sporters.
Je kunt je ondergoed dragen.
Nee dat kan niet. Ik heb geen praktijk, maar kom bij u thuis in de regio Arnhem, Nijmegen, Ede, Utrecht en Hilversum.
Dat is niet altijd nodig. Als je denkt dat je haren te lang zijn overleg dat dan van te voren met me. Te lange haren kunnen afbreken, maar dat hoeft niet altijd te gebeuren. Heb je nooit geschoren dan zijn de haren vaak minder stug en makkelijk te waxen.
Ja, ik werk tot 21.00 uur ’s avonds.
Massage is er voor iedereen. Onderga het een keer en voel hoe relaxt dit kan zijn. En de massagetafel kan tot tweehonderd kilo hebben.
Wanneer je zwanger bent kan je de bikinilijn gewoon laten waxen. Er zit niets in de wax wat de baby kwaad kan doen, dus het is helemaal veilig om tijdens je zwangerschap je te laten waxen.
Ik gebruik amandelolie met etherische oliën die ik zelf meng.
Waxen is voor de meeste mensen de beste ontharingsmethode, maar in sommige gevallen is het beter om niet te waxen. Ik raad waxen bij gebruik van medicijnen, die een extra gevoelige en/of zwakke huid (kunnen) veroorzaken af. Dit zijn: - Retin A - Renova - Differin - Isotretioin - Roaccutane
Die zijn te vinden onder iedere pagina. Bij aankomst zal ik een gezondheidsvragenlijst met u invullen en de algemene voorwaarden doornemen.

Tijdens de behandeling

Kies tijdens de massage helemaal voor jezelf. Doe je telefoon even uit en ervaar volop het ontspannende effect van de massage.

Na de behandeling

Na afloop is het belangrijk om voldoende thee of water drinken. Massage stimuleert de afvoer van afvalstoffen uit je lichaam. En die moeten er simpelweg uit.
Ik adviseer om tot 24 uur na de behandeling geen seksuele activiteiten te hebben. Hiermee geeft je, je huid enige tijd om te herstellen en de geïrriteerde lichaamsdelen kunnen zo tot rust komen.
Betreed geen stoomruimte of sauna; Gebruik geen talkpoeder, make-up of zelfbruinende middelen; Geen deodorant of parfums; Stap niet onder een te hete douche of in een te heet bad; Zwem niet inwater waarin chloor is verwerkt; Stel de huid, waar de wax-behandeling op plaatsgevonden heeft, niet bloot aan teveel zonlicht of een zonnebank.
Dat is afhankelijk van je haargroei. Gewaxte haren blijven in het algemeen zo’n 3 tot 8 weken weg. Haren groeien nu eenmaal niet allemaal tegelijk. Als je gewaxt bent dan zitten er al haren onder de huid, die naar buiten willen komen, maar niet mee gewaxt worden. Die haren zijn na een week zichtbaar. Hoe regelmatiger je waxt, hoe beter het resultaat wordt en hoe langer de haren weg blijven. Afhankelijk van de gevoeligheid van je huid kan je na 2 tot 3 weken weer waxen. De meeste klanten komen tussen de 3 tot 4 weken terug.
De huid kan bij de eerste keer waxen wat geïrriteerd kan raken. Je kunt dan kleine bultjes krijgen. Na 24 tot 48 uur zijn die helemaal verdwenen. Dit kan gebeuren bij de eerste keer waxen. Vanaf de tweede keer heb je er geen last meer van. Kortom, wie mooi wil zijn..

Beauty verwen feestje

De prijzen van het spa-feestarrangement zijn gebaseerd op minimaal 4 gasten, inclusief de gastvrouw
Ik kan mijn massagetafel vaak in de woonkamer zetten.
Ja! We moeten alleen naar binnen kunnen bij slecht weer.
Ik heb alleen stoelen nodig waar uw gasten op kunnen zitten. Ik breng de rest van de apparatuur en producten die nodig zijn om mijn behandelingen uit te voeren.
Ik breng badjassen, spa producten en pantoffels mee die elke gast tijdens het feest kan dragen. (Ik bied de badjassen ook te koop aan)
Wanneer je het beauty verwen feestje online boekt kan je vooraf online betalen via Ideal, overboeking of Tikkie. Naderhand is het nog mogelijk om met alle soorten creditcards betalen. Nadat je de boeking heb bevestigd, is het raadzaam om een aanbetaling vooraf te doen om het tijdslot te beveiligen. Ik vraag een niet-restitueerbare aanbetaling van €50 om de datum te reserveren.

Overige vragen

Nee, daarvoor dient u bij een ander type masseuse te zijn. Ik geef GEEN erotische massages.
Ik begrijp je vraag en: nee. Tik de door jou gewenste woorden in Google en laat je verrassen door de uitkomst.
Ik accepteer contant, tikkie of pinnen.
Ja, ik werk tot 21.00 uur ’s avonds.
Dat is niet aan te raden, omdat het resultaat van het waxen beïnvloed wordt. Waarbij de haartjes sneller en stugger terug komen.
Hoe je de pijn ervaart is voor iedereen persoonlijk. Dat heeft vooral te maken met: - de gevoeligheid van de huid jouw pijngrens - het gebied waar je gewaxt wordt - soms het tijdstip van de dag hoe dik, hoeveel en lengte van je haar is - de allereerste keer na lange tijd scheren - periode voor of na de menstruatie - hoge stress - grieperig zijn
Je dient uw afspraak 24 uur van te voren telefonisch te verzetten.
Ja, je kunt je afspraak kosteloos annuleren indien dit minimaal 24 uur van te voren wordt doorgegeven. Indien je 24 uur of korter van tevoren annuleert. Dan ben ik genoodzaakt om 50% per gereserveerde behandeling in rekening te brengen.
Je kunt je laten waxen als de haren ongeveer 2 mm zijn. Gemiddeld wordt de behandeling na 4 tot 5 weken herhaalt.
Zeker! Cadeaubonnen zijn te bestellen vanaf €80. Controleer eerst of degene aan wie je de behandeling cadeau wilt geven binnen mijn werkgebied woont.
Naarmate je vaker ontharingsbehandelingen, met behulp van wax, ondergaat zal dit steeds minder pijn gaan doen. Wanneer je echter tussendoor gaat scheren zal de eerstvolgende behandeling net zo pijnlijk zijn als de eerste keer.

Dos & Don’ts
na het waxen

Tips

Wax met regelmaat voor een optimaal resultaat. Maak een afspraak 3 tot 6 weken na je vorige afspraak. Je haar moet ten minte 2 mm lang zijn.
Gebruik iedere dag Ingrown-x-it Solution om je huid zacht en glad te houden en ingegroeide haren te voorkomen.
Neem als je heel gevoelig bent 30 minuten voor de behandeling een paracetemol.
Zet mobiele telefoon(s) stil/tril of uit tijdens de behandeling voor ultieme ontspanning.
Gebruik geen parfum, crème en/of lotion voor de wax behandelingen.
Houd alcohol vooraf aan de behandeling tot een aanvaardbare limiet, omdat dit de behandelingen kan beïnvloeden.

Na het waxen

Neem geen heet bad of hete douche.
Ga niet in de zon of onder de zonnebank liggen.
Draag geen strakke of niet-ademende kleding.
Gebruik geen geparfumeerde producten op de huid.
Raak de gewaxte huid niet aan.

Niet doen

Niet scrubben binnen drie dagen na het waxen.
Maak geen afspraak vlak voor of tijdens je menstruatie als je dan extra gevoelig bent.
Scheer je haar nooit tussen je waxafspraken door. Dit verstoort de ontharingscyclus!

Staat je vraag er niet bij? Via onderstaande knop kun je contact met me opnemen: