Waxen

Holistisch waxen

Wil je een perfect gladde huid die tot wel vier weken aanhoudt?
Waxen is een geweldige oplossing voor zowel mannen als vrouwen.  Nieuw haar zal gedurende twee tot zes weken niet terug groeien in het eerder gewaxte gebied. Het proces van harsen verwijdert het haar bij de wortel door wax te gebruiken om aan het haar te hechten en vervolgens een strip of de wax zelf die wordt gebruikt om de haren eruit te trekken.
Ik zorg ervoor dat elke behandeling als prettig ervaren wordt. En vindt dat niet alleen het resultaat goed moet zijn maar dat jij ook een fijne ervaring bij mij hebt.

Ik zorg ervoor dat elke behandeling als prettig ervaren wordt. En vindt dat niet alleen het resultaat goed moet zijn maar dat jij ook een fijne ervaring bij mij hebt.
In mijn praktijk gaat Holistisch waxen, ook bekend als harsen, niet alleen over het ontharen.
Mijn benadering van waxen/harsen is zacht en nauwkeurig. Er is veel precisie, expertise en een diep gecultiveerd bewustzijnsniveau nodig, om holistische verzorgingsdiensten aan te bieden zoals ik dat doe aan mijn vrouwelijke en mannelijke klanten.  

Ik gebruik de premium Lycon wax om haarbreuk, ingegroeide haren en roodheid te voorkomen.  Verbazingwekkend genoeg verwijdert deze wax korte, hardnekkige haar zo kort als 1 mm en de stripwax verwijdert het haar zo kort als 2 mm, waardoor je huid zacht en glad blijft zonder plakkerige resten. Haren worden bij de wortel en de huid blijft gevoed en onbeschadigd. Daarnaast gebruik ik natuurlijke antibacteriële producten om de huid te helpen kalmeren en genezen voor en na de waxbehandeling. Er is niets op de markt dat kan concurreren met de zachte maar effectieve ontharing van Lycon.