Waxen

Holistisch waxen

Wil jij een perfect gladde huid die tot wel vier weken aanhoudt? Waxen (ook wel bekend als harsen) is een geweldige oplossing voor zowel vrouwen als mannen. Nieuw haar zal gedurende twee tot zes weken niet terug groeien in het gewaxte gebied, doordat het proces van harsen de haren bij de wortel verwijdert.

Wat kunt je verwachten van mijn wax behandelingen?

In mijn praktijk gaat waxen niet alleen over het ontharen. Mijn benadering van waxen is zacht en nauwkeurig. Er is veel precisie, expertise en een diep gecultiveerd bewustzijnsniveau nodig om holistische verzorgingsdiensten aan te bieden zoals ik dat doe. 

Ik zorg ervoor dat elke behandeling als prettig ervaren wordt. Ik vind het niet alleen belangrijk dat het resultaat goed is, maar ook dat jij een fijne ervaring bij mij hebt.

Ik gebruik de premium Lycon wax om haarbreuk, ingegroeide haren en roodheid te voorkomen. Dankzij deze wax blijft jouw huid zacht en glad zonder plakkerige resten. Haren worden bij de wortel verwijderd en de huid blijft gevoed en onbeschadigd. Daarnaast gebruik ik natuurlijke antibacteriële producten om de huid te helpen kalmeren en genezen voor en na de waxbehandeling. Er is niets op de markt dat kan concurreren met de zachte maar effectieve ontharing van Lycon.

Aandachtspunten voorafgaand aan je wax behandeling

  • Gebruik vanaf 24 uur voor het waxen geen producten die Alpha Hydroxy Zuren (AHA) bevatten, dit kan namelijk gevoeligheid en irritatie veroorzaken
  • Voor mensen met een medische aandoening (zoals diabetes of spataderen) raad ik aan om advies aan de huisarts te vragen voorafgaand aan de behandeling. Het is belangrijk mij op de hoogte te stellen van de aandoening, zodat ik jou de best mogelijke zorg en resultaten kan garanderen. Ook als je een voorgeschiedenis hebt van cysten of steenpuisten raad ik je aan de huisarts om advies te vragen
  • Ik wax nooit over moedervlekken, wratten, uitslag en tepels