Waxen bij Isa Home Spa

Holistisch waxen

In mijn praktijk gaat waxen niet alleen over het ontharen. Mijn benadering van waxen is zacht en nauwkeurig. Er is veel precisie, expertise en een diep gecultiveerd bewustzijnsniveau nodig om holistische verzorgingsdiensten aan te bieden zoals ik dat doe.

Ik vind het niet alleen belangrijk dat het resultaat goed is, maar ook dat jij een fijne ervaring bij mij hebt.

 

Herken je dit?

  • Na een scheerbeurt voel je al binnen enkele dagen harde stoppels
  • Te vaak scheren zorgt voor een onrustige, jeukende huid
  • Je wil graag langer een mooie gladde huid

Kies dan voor een Brazilian wax behandelng. Doordat de haartjes met wortel en al verwijderd worden behoud je gedurende een langere periode een mooie gladde huid, zonder irritatie of jeukend gevoel.

Waxen voor vrouwen

Wil jij een perfect gladde huid die tot wel vier weken aanhoudt? Waxen (harsen) is een geweldige oplossing. Waxen verwijdert de haren bij de wortel. Nieuw haar zal gedurende twee tot zes weken niet terug groeien.

Waxen voor mannen

Steeds meer mannen ervaren de voordelen van waxen die vrouwen al jaren kennen. Veel mannen laten hun borst, rug of billen waxen. Maar de meest populaire behandeling is de Boyzilian: het ontharen van de gehele schaamstreek.

Zo werk ik…

Jouw wensen

Vooraf ontvang je van mij een formulier met gezondheidsvragen. Dit formulier nemen we aan het begin van de behandeling samen door, zodat ik mijn behandeling optimaal op jou kan afstemmen.

Ontspannen

Ik neem graag even de tijd om je op je gemak te stellen .Wanneer jij je op je gemak voelt, nodig ik je uit om in je slip op de massagetafel te komen liggen en dek ik je af met schone badlakens.

Rust en vertrouwen

Mijn praktijk is aangenaam verwarmd en er klinkt rustgevend muziek. Tijdens behandeling werk ik met zo min mogelijk licht. Mocht je iets niet prettig vinden, dan kan je dit altijd aangeven.

Even bijkomen

Na de behandeling krijg je rustig de tijd om even bij te komen. Als je zover bent kleed je weer aan en ronden we de behandeling af. Na afloop ontvang je van mij, indien van toepassing, een mail met nazorg informatie.

Altijd de beste producten

Ik gebruik de premium Lycon wax om haarbreuk, ingegroeide haren en roodheid te voorkomen. Dankzij deze wax blijft jouw huid zacht en glad zonder plakkerige resten. Haren worden bij de wortel verwijderd en de huid blijft gevoed en onbeschadigd. Daarnaast gebruik ik natuurlijke antibacteriële producten om de huid te helpen kalmeren en genezen voor en na de waxbehandeling. Er is niets op de markt dat kan concurreren met de zachte maar effectieve ontharing van Lycon.

Ervaringen van anderen

Isa Home Spa
4.9
Gebaseerd op 54 beoordelingen
powered by Google
Mertine's GmailMertine's Gmail
17:09 03 Apr 22
Lange massage gehad bij Isa Home Spa. Door een zeer vriendelijke en toegankelijke dame, die vele technieken beheerst en zichzelf blijft ontwikkelen door het doen van allerlei cursussen. Er werd mij van tevoren gevraagd aan welke zone aandacht moest worden besteed en wat voor soort massage ik prettig vindt. Voor mij graag een stevige massage, met name gericht op de rug. Die heb ik gekregen! Aan het einde nog heerlijk afgesloten met de voeten. Wat ik heel sympathiek vond, is dat er de tijd voor me werd genomen. Isa, veel geluk straks op je nieuwe locatie!
Heleen van HasselHeleen van Hassel
12:33 01 Apr 22
Direct een hele fijne en ontspannen sfeer. Isa neemt echt de tijd en aandacht voor je. Een aanrader!
mbc magrebmbc magreb
22:31 06 Mar 22
Afgelopen donderdag een heerlijke massage gehad van Isabel. Eerst werd ik heerlijk verwend met een voetenbadje en voetenmassage. Daarna een onbeschrijfelijk benen/buik/rug en schouder massage gekregen. Wat een ervaring en wat ben ik blij dat ik je heb mogen ontmoeten Isabel, je hebt de pijn in mijn schouders en rug echt doen verminderen door jou manier van masseren. Top vrouw en expert in wat jij doet. Liep naar buiten als herboren mens.Super bedankt mooi mens!Hopelijk tot gauw want zo'n massagesessie van jou is goud waard. Mooi mens van binnen en buiten. 🙏🏼🙏🏼
Ozlem IncebukOzlem Incebuk
16:48 05 Mar 22
Isabel is een heel warme vrouw. Je voelt je gelijk op je gemak. De massage was heel fijn. Mijn rug heeft ze goed losgemasseerd ook deels met cupping. Kom graag weer een keertje terug.Groetjes,Tevreden klant
D PD P
07:46 04 Mar 22
Hele fijne massage gehad bij Isa Home Spa! Er wordt overal rekening mee gehouden om de ervaring zo prettig mogelijk te maken: ambiance, muziek, temperatuur van de ruimte. Isa haar massagetechnieken zijn erg prettig, ze weet de goede punten te vinden en gebruikt afwisselend meer en minder druk. Fijn contact ook, ze luistert naar je wensen en laat je op je gemak voelen. Ik kom vaker terug, zeker een aanrader!
yvette van der Eyvette van der E
11:50 14 Feb 22
Vriendelijke, gastvrije dame. Neemt alle tijd voor je en luistert goed naar wat je wensen zijn.Prettige massage gehad. Zeker voor herhaling vatbaar.
Daan WildemanDaan Wildeman
09:59 13 Feb 22
Verzorgde home spa en gastvrouw met alles op orde. Fijn ontvangst en veel mogelijk in overleg.Groot aanbod aan massages.
Tanja KroesenTanja Kroesen
08:52 06 Feb 22
Wat een fijne ervaring was dit! Een dame die haar vak verstaat. Isa vind het belangrijk dat jij je op je gemak voelt én aangeeft waar jij behoefte aan hebt. Ik hou persoonlijk van een stevige rugmassage, ik heb kunnen ontspannen én mijn pijnpunten zijn goed aangepakt. Zeker een aanrader!
TeunTeun
20:29 05 Feb 22
Goede masseuse die weet waar ze het over heeft. Zeer vriendelijk in de omgang en wilt graag meedenken bij blessures. Ik kan haar dus ook zeker aanraden!
Jan OosterbaanJan Oosterbaan
19:31 02 Dec 21
Zeer vriendelijk ontvangen door Isabel, een lieve donkere dame die je behandelt als een persoon op zich en niet als de volgende klant die geld in het laadje brengt.Eerst op gemak gesteld ( nieuwe masseuse geeft altijd wat nerveusiteit ) en daarna begonnen met voetmassage na een scrub en voetenbad. Daarna een diep muscular massage waarbij diep ook echt diep is, geen plekje op de rug werdt overgeslagen, alle knopen intensief behandeld. Dit is zeker niet mijn eerste massage en kan het verschil merken met "fake" en professioneel. Helaas zat mijn rug zo vast dat het uur al om was voor Isabel de rest kon masseren. Deze massage was niet voor het lekkere maar toen ik thuis kwam merkte ik een heel duidelijk verschil. De enorme koker om mijn bovenlichaam was enorm vermindert. Voor mij mijn vaste masseuse gevonden, voor mij aftasten wat zij allemaall voor mij kan betekenen op het gebied van masseren. Bovendien is Isabel geen klokkijker maar haar planning is ruim zodat ze altijd kan uitlopen en ook optijd kan beginnen. Salon is klein maar tijdens een massage merk je daar niets van. Makkelijk te vinden. Klop zachtjes op de deur of raam, deurbel ontbreekt om niet gestoort te kunnen worden tijdens masseren. Nieuwe afspraak staat al weer, ben benieuwd.
js_loader