Massage bij Isa Home Spa

Ontspanningsmassage

Ik streef ernaar zeer persoonlijke massages aan te bieden, afgestemd op de behoeften van elke persoon. Elk van mijn massages is uniek voor de persoon die het ontvangt en voor mijzelf.

Met een ontspanningsmassage op maat kun je verschillende massages mixen en matchen en elke techniek kiezen die ik bied zoals je dat wilt, zo lang als je wilt. Laat me je wensen weten en ik zal een combinatie van technieken gebruiken om aan je behoeften te voldoen, gedurende 60, 90 of 120 minuten.

 

Lomi Lomi Massage

Lomi Lomi, wat ‘wrijven en rollen’ betekent in de Hawaiiaanse taal, is een traditioneel Hawaïaanse massage, dat gebruik maakt van de kunst van medelevende aanraking voor de behandeling van de cliënten.

Naast de therapeutische effecten helpt Lomi Lomi bij het vergroten van de spirituele energie en persoonlijke kracht.

Zwangerschapsmassage

Zwangerschapsmassage is een volledige lichaamsmassage waarbij de rug, benen, buik, armen, schouders, voeten, gezicht en hoofdhuid worden gemasseerd. Het is een gezonde manier om stress te verminderen en het algehele welzijn te bevorderen, waardoor veel van de normale ongemakken die tijdens de zwangerschap worden ervaren, zoals rugpijn, stijve nek, krampen in de benen, hoofdpijn en oedeem (zwelling) worden verlicht.

Indian voetmassage

Mijn Ayurvedische voetmassage werkt heerlijk ontspannend en is zeer weldadig voor je hele lichaam. Door het masseren van je voeten, stimuleer ik al je organen in je lichaam waardoor je na afloop gereinigd en gebalanceerd aanvoelt.

Indiase hoofdmassage

Mijn Indiase hoofdmassage richt zich op het masseren van acupressuurpunten langs het hoofd, de nek en de schouders, waarbij ik cirkelvormige massagebewegingen gebruik om de conditie van het haar en de hoofdhuid te verbeteren.

Chinese buikmassage

Deze ontspannende orgaanmassage maakt de buik op een zachte en diepe manier vrij van blokkades. De massage ontgift, brengt emotioneel evenwicht, versterkt en wakkert het helend vermogen van het lichaam aan.

Hotstone Massage

Hotstone massage is een intuïtieve vorm van massage gecombineerd met aromatherapie en thermotherapie. Ik gebruik tijdens het masseren warme basaltstenen die blokkades en verhardingen in de spieren gemakkelijker oplossen. Deze massage heeft een kalmerend effect.

Scrub en  oliemassage

Deze massage zorgt ervoor dat dode huidcellen en oneffenheden verwijderd worden. Hierdoor voelt je huid na afloop weer lekker zacht aan.

Zorgmassage

Als je ziek of beperkt bent, kom je voor veel vragen en uitdagingen te staan. De zorgmassage op maat is een veilige, aangepaste massage, speciaal ontwikkeld voor mensen met een ziekte of een beperking. Door middel van zorgvuldige en liefdevolle aanraking biedt de massage rust en ontspanning.

Wat te verwachten van mijn massages?

Mijn holistische massagebehandelingen zijn gebaseerd op klassieke massagetechnieken gecombineerd met diep tissue massage, rekoefeningen, mobilisaties, lymfedrainage, bindweefselmassage, ayuverdische massage en cupping.

Elke behandeling is net zo uniek als je dag en stemming. Aan het begin van elke sessie hebben we een kort gesprek over hoe je je lichaam gebruikt in het dagelijks leven, eventuele pijntjes en kwalen. Ik zal altijd uitleggen wat ik denk dat zou kunnen werken en je kunt altijd aangeven wat je denkt op dat moment nodig te hebben.

Holistische massage is meestal huid op huid met olie. Hoewel de meeste mensen alleen een onderbroek dragen (om alle spieren gemakkelijk te kunnen bereiken), ben je bedekt met een handdoek terwijl ik aan één gebied tegelijk werk en kun je ervoor kiezen om je kleding aan te houden.

Mijn massages zijn ontworpen om je te helpen ontspannen en je een goed gevoel te geven. Ze vinden plaats in een prachtige kamer met gedimd licht en rustgevende muziek.

Verbeter je holistische ervaring met een van mijn op maat gemaakte massage arrangementen met behandelingen die perfect zijn gecombineerd.

Zo werk ik…

Jouw wensen

Vooraf ontvang je van mij een formulier met gezondheidsvragen. Dit formulier nemen we aan het begin van de behandeling samen door, zodat ik mijn behandeling optimaal op jou kan afstemmen.

Ontspannen

Ik neem graag even de tijd om je op je gemak te stellen. Wanneer jij je op je gemak voelt, nodig ik je uit om in je slip op de massagetafel te komen liggen en dek ik je af met schone badlakens.

Rust en vertrouwen

Mijn praktijk is aangenaam verwarmd en er klinkt rustgevend muziek. Tijdens behandeling werk ik met zo min mogelijk licht. Mocht je iets niet prettig vinden, dan kan je dit altijd aangeven.

Even bijkomen

Na de behandeling krijg je rustig de tijd om even bij te komen. Als je zover bent kleed je weer aan en ronden we de behandeling af. Na afloop ontvang je van mij, indien van toepassing, een mail met nazorg informatie.

Ervaringen van anderen

Isa Home Spa
4.9
Gebaseerd op 54 beoordelingen
powered by Google
Mertine's GmailMertine's Gmail
17:09 03 Apr 22
Lange massage gehad bij Isa Home Spa. Door een zeer vriendelijke en toegankelijke dame, die vele technieken beheerst en zichzelf blijft ontwikkelen door het doen van allerlei cursussen. Er werd mij van tevoren gevraagd aan welke zone aandacht moest worden besteed en wat voor soort massage ik prettig vindt. Voor mij graag een stevige massage, met name gericht op de rug. Die heb ik gekregen! Aan het einde nog heerlijk afgesloten met de voeten. Wat ik heel sympathiek vond, is dat er de tijd voor me werd genomen. Isa, veel geluk straks op je nieuwe locatie!
Heleen van HasselHeleen van Hassel
12:33 01 Apr 22
Direct een hele fijne en ontspannen sfeer. Isa neemt echt de tijd en aandacht voor je. Een aanrader!
mbc magrebmbc magreb
22:31 06 Mar 22
Afgelopen donderdag een heerlijke massage gehad van Isabel. Eerst werd ik heerlijk verwend met een voetenbadje en voetenmassage. Daarna een onbeschrijfelijk benen/buik/rug en schouder massage gekregen. Wat een ervaring en wat ben ik blij dat ik je heb mogen ontmoeten Isabel, je hebt de pijn in mijn schouders en rug echt doen verminderen door jou manier van masseren. Top vrouw en expert in wat jij doet. Liep naar buiten als herboren mens.Super bedankt mooi mens!Hopelijk tot gauw want zo'n massagesessie van jou is goud waard. Mooi mens van binnen en buiten. 🙏🏼🙏🏼
Ozlem IncebukOzlem Incebuk
16:48 05 Mar 22
Isabel is een heel warme vrouw. Je voelt je gelijk op je gemak. De massage was heel fijn. Mijn rug heeft ze goed losgemasseerd ook deels met cupping. Kom graag weer een keertje terug.Groetjes,Tevreden klant
D PD P
07:46 04 Mar 22
Hele fijne massage gehad bij Isa Home Spa! Er wordt overal rekening mee gehouden om de ervaring zo prettig mogelijk te maken: ambiance, muziek, temperatuur van de ruimte. Isa haar massagetechnieken zijn erg prettig, ze weet de goede punten te vinden en gebruikt afwisselend meer en minder druk. Fijn contact ook, ze luistert naar je wensen en laat je op je gemak voelen. Ik kom vaker terug, zeker een aanrader!
yvette van der Eyvette van der E
11:50 14 Feb 22
Vriendelijke, gastvrije dame. Neemt alle tijd voor je en luistert goed naar wat je wensen zijn.Prettige massage gehad. Zeker voor herhaling vatbaar.
Daan WildemanDaan Wildeman
09:59 13 Feb 22
Verzorgde home spa en gastvrouw met alles op orde. Fijn ontvangst en veel mogelijk in overleg.Groot aanbod aan massages.
Tanja KroesenTanja Kroesen
08:52 06 Feb 22
Wat een fijne ervaring was dit! Een dame die haar vak verstaat. Isa vind het belangrijk dat jij je op je gemak voelt én aangeeft waar jij behoefte aan hebt. Ik hou persoonlijk van een stevige rugmassage, ik heb kunnen ontspannen én mijn pijnpunten zijn goed aangepakt. Zeker een aanrader!
TeunTeun
20:29 05 Feb 22
Goede masseuse die weet waar ze het over heeft. Zeer vriendelijk in de omgang en wilt graag meedenken bij blessures. Ik kan haar dus ook zeker aanraden!
Jan OosterbaanJan Oosterbaan
19:31 02 Dec 21
Zeer vriendelijk ontvangen door Isabel, een lieve donkere dame die je behandelt als een persoon op zich en niet als de volgende klant die geld in het laadje brengt.Eerst op gemak gesteld ( nieuwe masseuse geeft altijd wat nerveusiteit ) en daarna begonnen met voetmassage na een scrub en voetenbad. Daarna een diep muscular massage waarbij diep ook echt diep is, geen plekje op de rug werdt overgeslagen, alle knopen intensief behandeld. Dit is zeker niet mijn eerste massage en kan het verschil merken met "fake" en professioneel. Helaas zat mijn rug zo vast dat het uur al om was voor Isabel de rest kon masseren. Deze massage was niet voor het lekkere maar toen ik thuis kwam merkte ik een heel duidelijk verschil. De enorme koker om mijn bovenlichaam was enorm vermindert. Voor mij mijn vaste masseuse gevonden, voor mij aftasten wat zij allemaall voor mij kan betekenen op het gebied van masseren. Bovendien is Isabel geen klokkijker maar haar planning is ruim zodat ze altijd kan uitlopen en ook optijd kan beginnen. Salon is klein maar tijdens een massage merk je daar niets van. Makkelijk te vinden. Klop zachtjes op de deur of raam, deurbel ontbreekt om niet gestoort te kunnen worden tijdens masseren. Nieuwe afspraak staat al weer, ben benieuwd.
js_loader

 Veel gestelde vragen:

Welke tips heb je voor mij voor de massage?

De belangrijkste tip: geniet ervan! Verder is het verstandig om vooraf niet te veel te eten, houd alcohol vooraf aan de behandeling tot een aanvaardbaar limiet, omdat dit de behandelingen kan beïnvloeden

Vanaf hoe laat kan ik terecht in de praktijkruimte?
Als het je eerste bezoek is, kom dan 15-10 minuten voor je geplande afspraak aan, zodat je tijd hebt om te settelen en we rustig met de massage kunnen beginnen. Ben je een terugkerende klant, dan is 10-5 minuten voor je geplande afspraak goed.
Welke vorm van betaling accepteer je?

Je kan bij mij in de praktijk pinnen, dit heeft mijn voorkeur. Betalingen contant, met credit card of door middel van een betaalverzoek zijn ook mogelijk.

Wat kan ik het beste doen na een massage?

Na afloop is het belangrijk om voldoende thee of water drinken. Massage stimuleert de afvoer van afvalstoffen uit je lichaam. En die moeten er simpelweg uit