Vajacials en Boyjacials

Een vajacial is precies wat je zou denken dat het is: het is een gezichtsbehandeling voor je intieme zone. Bovendien is een vajacial niet alleen voor vrouwen. Mannen hebben hebben ook haar en waxen ook. Ze kunnen irritatie ervaren en kunnen ook hulp gebruiken van een behandeling zoals een Boyjacial. Dit is meestal onderdeel van een boyzilian-behandeling.

Als je last hebt van ingegroeide haartjes is dit de ideale behandeling om lelijke bultjes en pigmentatieproblemen te verhelpen. Deze behandeling verwijdert alle ingegroeide haartjes, exfolieert de huid om dode huidcellen te verwijderen, verheldert de pigmentatie en hydrateert de gevoelige huid.

Wat is een Vajacial of Boyjacial

Een vajacial is precies wat je zou denken dat het is: een gezichtsbehandeling voor je intieme zone. Bovendien is een vajacial niet alleen voor vrouwen. Mannen hebben hebben ook haar en waxen ook. Ze kunnen irritatie ervaren en kunnen ook hulp gebruiken van een behandeling zoals een Boyjacial. Dit is meestal onderdeel van een boyzilian-behandeling.

Als je last hebt van ingegroeide haartjes is dit de ideale behandeling om lelijke bultjes en pigmentatieproblemen te verhelpen. Deze behandeling verwijdert alle ingegroeide haartjes, exfolieert de huid om dode huidcellen te verwijderen, verheldert de pigmentatie en hydrateert de gevoelige huid.

Wat zijn de stappen van een Vajacial?

Een vajacial of boyjacial duurt ongeveer 40 – 50 minuten en omvat:
Stap 1. Na de ontharing begin ik met het stomen van de schaamstreek met een warmte kompres. Dit zorgt ervoor dat de poriën open gaan staan en de huid klaar is voor behandeling. Het maakt het ook gemakkelijker voor producten om in de huid te dringen.

Stap 2. Nu de poriën goed open staan, masseer ik een milde scrub in om eventueel ingegroeide haartjes en overgebleven dode huidcellen te verwijderen.

Stap 3. Vervolgens breng ik een  masker aan dat 15-20 minuten blijft zitten. Je krijgt een nek en schoudersmassage terwijl het masker zijn werk doet.

Stap 4. Extracties van ingegroeide haartjes (indien nodig) Tenslotte breng ik een tonic en een calmerende crème aan.

Wat doet een vajacial

 

Reinigt de huid en verwijdert talg en onzuiverheden
Exfolieert de huid om alle overtollige opbouw, puistjes en bultjes op te lossen die tot ingegroeide haartjes leiden
Biedt intensieve verzorging, hydratatie en voeding

Verheldert de teint van de huid
Egaliseert de huidskleur en textuur
Behandelt donkere vlekken veroorzaakt door overmatige melanineproductie
Helpt littekens veroorzaakt door puistjes te vervagen
Voedt en hydrateert de huid, waardoor deze zacht en zijdezacht wordt

 

Nazorg na een vajacial:

Raak het gebied niet aan
Draag de komende 24 uur losse kleding
Scrub de schaamstreek gedurende 72 uur niet

Vermijd activiteiten waarbij u gaat zweten (zoals sporten, naar de sauna gaan, hardlopen, seks enz.)

Zo werk ik…

Jouw wensen

Vooraf ontvang je van mij een formulier met gezondheidsvragen. Dit formulier nemen we aan het begin van de behandeling samen door, zodat ik mijn behandeling optimaal op jou kan afstemmen.

Ontspannen

Ik neem graag even de tijd om je op je gemak te stellen .Wanneer jij je op je gemak voelt, nodig ik je uit om in je slip op de massagetafel te komen liggen en dek ik je af met schone badlakens.

Rust en vertrouwen

Mijn praktijk is aangenaam verwarmd en er klinkt rustgevend muziek. Tijdens behandeling werk ik met zo min mogelijk licht. Mocht je iets niet prettig vinden, dan kan je dit altijd aangeven.

Even bijkomen

Na de behandeling krijg je rustig de tijd om even bij te komen. Als je zover bent kleed je weer aan en ronden we de behandeling af. Na afloop ontvang je van mij, indien van toepassing, een mail met nazorg informatie.