Lypossage

Een overschot aan vet, gecombineerd met een plaatselijke blokkade in de lymfeafvoer, geeft oneffenheden in het vetweefsel. Het resultaat hiervan is het ontstaan van vervelende putjes en bultjes, die voornamelijk voorkomen op de benen, billen en heupen (ook wel cellulitis genoemd). Lypossage is een manuele figuur-corrigerende massage die kan helpen bij cellulitis. Door lypossage wordt je huid strakker en vermindert je omvang op een natuurlijke manier. Het is een betrouwbare, natuurlijke gezondheidsbehandeling die helpt om het lichaam van gif en vastgehouden vloeistoffen te reinigen.worden de diepliggende spieren en peesplaten bereikt.   

Lypossage

Een overschot aan vet, gecombineerd met een plaatselijke blokkade in de lymfeafvoer, geeft oneffenheden in het vetweefsel. Het resultaat hiervan is het ontstaan van vervelende putjes en bultjes, die voornamelijk voorkomen op de benen, billen en heupen (ook wel cellulitis genoemd). Lypossage is een manuele figuur-corrigerende massage die kan helpen bij cellulitis. Door lypossage wordt je huid strakker en vermindert je omvang op een natuurlijke manier. Het is een betrouwbare, natuurlijke gezondheidsbehandeling die helpt om het lichaam van gif en vastgehouden vloeistoffen te reinigen.

Wil jij… 

  • Een gladdere huid
  • Verminderde cellulites
  • Lekkerder in je vel zitten
  • Een strakker lichaam
  • Een kleinere omvang zonder dieet

 

Kies dan voor Lypossage

Het effect van lypossage

Lypossage verwijdert geblokkeerd lymfevloeistof, waardoor bobbels in de huid verminderen. De behandeling versterkt de spieren, die het verzwakte weefsel verstevigen en stabiliseren. Het heeft het meest effect op de ‘vette’ gebieden van het lichaam. 

Door een combinatie van verschillende massagetechnieken wordt cellulitis aangepakt, zodat de huid van heupen, billen, benen, armen en buik strakker wordt. Door de stevige en diepe massagetechniek wordt de huid mooier en de omvang van het lichaam minder. Een ander positief effect is dat je je na een lypossage behandeling verkwikt voelt. Lypossage draagt ook bij aan een positiever zelfbeeld.

 

Val je af van lypossage?

De resultaten van lypossage zijn erg verschillend. De meesten verliezen minimaal één of twee kledingmaten zonder vermindering in gewicht. Deze massage zorgt er namelijk niet voor dat je afvalt, maar dat je lichaam strakker wordt. De beste resultaten bereik je met 10 behandelingen verspreid over 5 weken. De behandeling kan in het begin wat gevoelig zijn, maar de resultaten zijn buitengewoon.

Gezonde voeding en regelmatig bewegen zal zeker bijdragen aan een nog beter resultaat. Dit is bevorderlijk voor je hele welzijn! Deze behandeling is een veilige manier om van je cellulitis af te komen. Het is veel veiliger dan een chirurgische ingreep, zoals liposuctie.

.

Hoe verloopt de behandeling

Jouw wensen

Vooraf ontvang je van mij een formulier met gezondheidsvragen. Dit formulier nemen we aan het begin van de behandeling samen door, zodat ik mijn behandeling optimaal op jou kan afstemmen.

Meten

Voor elke massage word je gewogen en meet ik je omtrek. Zo wordt het effect van de behandeling inzichtelijk.

Massage

De massage wordt gewoon met de handen uitgevoerd op de massagetafel. Er wordt geen gebruik gemaakt van een massageolie.

Mix van technieken

De behandeling is een specifieke mix van massages die voortkomen uit fysiotherapie, cupping en myofasciale massage..

Waar bestaat de lypossage uit?

De behandeling is onderverdeeld in diverse zones.
Zone I omvat de bovenbenen, buik en billen, Zone II de rug, borst en armen. Het grootste probleem bij vrouwen zit tussen de maag en de knieën. De intensiteit van de massage is afhankelijk van het probleemgebied. Bij een stevige massage worden spectaculaire huidroltechnieken, stevige kloppen en drainage-effecten gecombineerd. Tijdens de kuur is het verstandig om dagelijks 2 tot 2½ liter water te drinken.