Lypossage

 

Afslankmassage

Lypossage

Lypossageook wel afslankmassage of anti-cellulitis massage is een natuurlijke gezondheidsbehandeling om teveel aan vocht te af te voeren. Hiedoor  wordt de huidomvang minder en verdwijnt cellulitis.

Bovendien wordt door de afslankmassage de aanmaak van collageen gestimuleerd, waardoor de elasticiteit en de stevigheid van de huid zeer verbetert.

Een huid met bijvoorbeeld zadeltassen op de heupen of een slappe buik heeft baat bij lypossage.

In het begin zal de behandeling gevoelig zijn, want het is een stevige massage. De massage werkt intensief in op de vochthuishouding in het bindweefsel. De grootste problemen zitten bij vrouwen tussen de maag en de knieën. Daar is deze massage dan ook voornamelijk op gericht.

Lypossage is daarom uitermate geschikt voor de bovenbenen, buik, billen, heupen, bovenarmen, decolleté en gezicht. Lypossage wordt alleen in kuur verband aangeboden voor het beste resultaat.

Wil jij… 

  • Een gladdere huid
  • Verminderde cellulites
  • Lekkerder in je vel zitten
  • Een strakker lichaam
  • Een kleinere omvang zonder dieet

 

Het effect van lypossage

Lypossage verwijdert geblokkeerd lymfevloeistof, waardoor bobbels in de huid verminderen. De behandeling versterkt de spieren, die het verzwakte weefsel verstevigen en stabiliseren. Het heeft het meest effect op de ‘vette’ gebieden van het lichaam. 

Door een combinatie van verschillende massagetechnieken wordt cellulitis aangepakt, zodat de huid van heupen, billen, benen, armen en buik strakker wordt. Door de stevige en diepe massagetechniek wordt de huid mooier en de omvang van het lichaam minder. Een ander positief effect is dat je je na een lypossage behandeling verkwikt voelt. Lypossage draagt ook bij aan een positiever zelfbeeld.

 

Val je af van lypossage?

De resultaten van lypossage zijn erg verschillend. De meesten verliezen minimaal één of twee kledingmaten zonder vermindering in gewicht. Deze massage zorgt er namelijk niet voor dat je afvalt, maar dat je lichaam strakker wordt. De beste resultaten bereik je met 10 behandelingen verspreid over 5 weken. De behandeling kan in het begin wat gevoelig zijn, maar de resultaten zijn buitengewoon.

Gezonde voeding en regelmatig bewegen zal zeker bijdragen aan een nog beter resultaat. Dit is bevorderlijk voor je hele welzijn! Deze behandeling is een veilige manier om van je cellulitis af te komen. Het is veel veiliger dan een chirurgische ingreep, zoals liposuctie.

.

Hoe verloopt de behandeling

Jouw wensen

Vooraf ontvang je van mij een formulier met gezondheidsvragen. Dit formulier nemen we aan het begin van de behandeling samen door, zodat ik mijn behandeling optimaal op jou kan afstemmen.

Meten

Voor de massage word je gewogen en meet ik je omtrek. Zo wordt het effect van de behandeling inzichtelijk.

Massage

De massage wordt gewoon met de handen uitgevoerd op de massagetafel. 

Mix van technieken

De behandeling is een specifieke mix van massages die voortkomen uit fysiotherapie, cupping en myofasciale massage..

Waar bestaat de lypossage uit?

De behandeling is onderverdeeld in diverse zones.
Zone I omvat de bovenbenen, buik en billen, Zone II de rug, borst en armen. Het grootste probleem bij vrouwen zit tussen de maag en de knieën. De intensiteit van de massage is afhankelijk van het probleemgebied. Bij een stevige massage worden spectaculaire huidroltechnieken, stevige kloppen en drainage-effecten gecombineerd. Tijdens de kuur is het verstandig om dagelijks 2 tot 2½ liter water te drinken.