Lypossage

Lypossage

Lypossage is een manuele figuur-corrigerende massage. Je huid wordt strakker en je omvang vermindert op een natuurlijke manier. Het is een betrouwbare, natuurlijke gezondheidsbehandeling die helpt om het lichaam van gif en vastgehouden vloeistoffen te reinigen. Een teveel aan vet, gecombineerd met een plaatselijke blokkade in de lymfeafvoer geeft oneffenheden in het vetweefsel, met als resultaat vervelende putjes en bultjes die voornamelijk voorkomen op de benen, billen en heupen.

Wat is het effect van lypossage?

Door de Lypossage wordt geblokkeerde lymfevloeistof verwijderd, dit is de stof die ervoor zorgt dat er bobbels in de huid komen en cellulitis veroorzaakt. De behandeling versterkt de spieren, die het verzwakte weefsel verstevigen en stabiliseren. Het heeft het meest effect op de ‘vette’ gebieden van het lichaam. 

Door een combinatie van verschillende massagetechnieken wordt cellulitis aangepakt, zodat de huid van heupen, billen, benen, armen en buik strakker wordt. Door de stevige en diepe massagetechniek wordt de huid mooier en de omvang minder. Een ander positief effect is dat je na een lypossage behandeling verkwikt voelt. Lypossage draagt bij aan een positiever zelfbeeld.

Hoe verloopt een lypossage?

Voor elke massage word je gewogen en meet ik je omtrek. De massage wordt gewoon met de handen uitgevoerd en er wordt geen gebruik gemaakt van een massageolie. Lypossage wordt wel uitgevoerd op een massage-tafel.

De behandeling is een specifieke mix van massage die voortkomen uit fysiotherapie, waaronder diepe lymfatische massage, cupping en myofasciale massage.

Waar bestaat de lypossage uit?

De behandeling is onderverdeeld in diverse zones.
Zone I omvat de bovenbenen, buik en billen, Zone II de rug, borst en armen. Het grootste probleem bij vrouwen zit tussen de maag en de knieën. De intensiteit van de massage is afhankelijk van het probleemgebied. Bij een stevige massage worden spectaculaire huidroltechnieken, stevige tapotements (kloppen) en drainage effecten gecombineerd. Tijdens de kuur is het verstandig om dagelijks 2 tot 2½ liter water te drinken

Val je af van lypossage?

De resultaten van Lypossage zijn erg verschillend. De meesten verliezen minimaal één of twee kledingmaten zonder vermindering in gewicht. Deze massage zorgt er namelijk niet voor dat je afvalt, maar dat je lichaam strakker wordt.

De beste resultaten bereikt je met 10 behandelingen verspreid over 5 weken. De behandeling kan in het begin wat gevoelig zijn, maar de resultaten zijn buitengewoon.  Gezonde voeding en regelmatig bewegen zal zeker bijdragen aan een beter resultaat. Bij overgewicht is het raadzaam om tegelijkertijd een afslankkuur te volgen. Deze behandeling is een veilige manier om van je cellulitis af te komen, veel veiliger dan een chirurgische ingreep, zoals liposuctie.

Is lypossage voor iedereen geschikt?

Nee, Lypossage wordt alleen gegeven als je in goede gezondheid bent. Bij koorts, pijn, huidaandoeningen, bepaald medicijngebruik, trombose, fracturen, vaataandoeningen of zwangerschap mag deze massage helaas niet plaatsvinden. Een super manier om je huid mooier te maken dus en je omvang te verminderen. Samen met voldoende beweging en verantwoorde voeding werkt deze afslankmassagekuur heel bevorderlijk voor je hele welzijn! Je hoeft dus niet op dieet te zijn.  Als je een dieet volgt is deze afslankmassage een mooie ondersteuning.