Deep tissue massage

Dit is een diepe tot zeer diepe massage waardoor spierspanning wordt verminderd. In tegenstelling tot een ontspanningsmassage, worden  bij deze massage de diepliggende spieren en peesplaten bereikt.   

Deep tissue massage

Dit is een diepe tot zeer diepe massage waardoor spierspanning wordt verminderd. In tegenstelling tot een ontspanningsmassage, worden  bij deze massage de diepliggende spieren en peesplaten bereikt. 

deep-muscular-techniek

Heb jij last van 

  • Nek-, schouder-, rug- en hoofdpijn
  • Stress en overbelasting
  • Repeterende bewegingen
  • Een verkeerde lichaamshouding
  • Letsel na een ongeluk of medische ingreep
  • Sportletsel of sport gerelateerde klachten

 

Kies dan voor een Deep Tissue Massage

Aangezien ik bij een Deep Tissue Massage vooral met knokkels, vuisten, onderarmen en ellenbogen werk, kun je direct na de behandeling spierpijn ervaren. Het herstel kan een paar dagen duren, waarbij je een gevoel van beursheid kan hebben.

Desondanks maakt de afwisseling tussen harde en zachte handgrepen deze massage erg effectief.  

Wat is het effect van Deep Tissue Massage?

Als gevolg van het intensief en actief masseren van onderliggende spierlagen zullen de klachten afnemen en uiteindelijk verdwijnen. Deep tissue massage  is een effectieve manier om chronisch vastzittende weefsels los te maken en blokkades op te heffen. Dat betekent dat het ook het als een zeer intensieve sportmassage toegepast kan worden. Voor het beste resultaat is het aan te raden om in een kort tijdsbestek een aantal behandelingen te ondergaan. 

Zo werk ik…

Jouw wensen

Vooraf ontvang je van mij een formulier met gezondheidsvragen. Dit formulier nemen we aan het begin van de behandeling samen door, zodat ik mijn behandeling optimaal op jou kan afstemmen.

Ontspannen

Ik neem graag even de tijd om je op je gemak te stellen. Wanneer jij je op je gemak voelt, nodig ik je uit om in je slip op de massagetafel te komen liggen en dek ik je af met schone badlakens.

Rust en vertrouwen

Mijn praktijk is aangenaam verwarmd en er klinkt rustgevend muziek. Tijdens behandeling werk ik met zo min mogelijk licht. Mocht je iets niet prettig vinden, dan kan je dit altijd aangeven.

Even bijkomen

Na de behandeling krijg je rustig de tijd om even bij te komen. Als je zover bent kleed je weer aan en ronden we de behandeling af. Na afloop ontvang je van mij, indien van toepassing, een mail met nazorg informatie.