Isa Home Spa

Hallo, mijn naam is Isabel. Ik ben 42 jaar en woon met mijn gezin in Ede. Oorspronkelijk kom ik uit de Dominicaanse Republiek, maar sinds mijn 18e woon ik in Nederland.

Je bent van harte welkom in mijn huiselijk wax- en massagepraktijk in Arnhem-Zuid. Ik bied je een heerlijke plek om te ontspannen en gezellig te kletsen, waar je oprechte aandacht krijgt. Geluk begint thuis. Voel je thuis bij mijn praktijk Isa Home Spa.

.

 

Zo ben ik begonnen…

In 2017 heb ik in het kader van mijn werk in de gehandicaptenzorg een cursus ontspanningsmassage afgerond en daarna verschillende wellness cursussen gevolgd, waaronder de cursus waxing specialist. Mijn praktijk richt zich op holistische massages en waxen. De sfeer in de massagesalon is er één van ontspanning. In mijn praktijk hangt een zachte geur, is alles vertrouwelijk, en is er geen sprake van overbodige poespas. 

Rust en warmte

Mijn doel is om je te helpen een beter leven te leiden door gebruik te maken van de genezende voordelen van massage en verzorging. Ik geloof dat zelfzorg een must is in de drukke wereld van vandaag. Bij mij krijg je altijd:

Rust en aandacht

Bij mij krijg je oprechte aandacht voor jou. Gericht op het moment ervaren, warm contact en jezelf mogen zijn.

Compassie

Ik werk vanuit compassie en een holistische visie, dat wil zeggen dat er aandacht is voor diverse lagen in jou, je lichaam, je geest, emoties, relaties en zingeving

Behandelingen op maat

Ik combineer verschillende massagetechnieken in een zeer unieke stijl die is ontworpen om de beste massageresultaten te krijgen die passen bij jouw behoeften.

Resultaatgericht

Mijn resultaatgerichte massagetechniek combineert klassieke massage, deep tissue- en bindweefselmassagetechnieken om blijvende resultaten te bieden. 

Isa Home Spa

De naam Isa Home Spa zegt veel over mij en mijn diensten. Isa is hoe mijn familie en vrienden me noemen en ik vind het belangrijk om je het gevoel te geven thuis te zijn bij vrienden. Het woord Home is daarom heel bewust in mijn praktijknaam verwerkt. Aandacht en ontspannen zonder poespas staat bij mij centraal.

Iemand masseren is voor mij rustgevend en therapeutisch. Ik begin altijd met het stellen van een intentie van ontspanning voor mijn cliënt en in het streven om hun stress los te laten, laat ik ook de mijne los. De tijd die ik met een cliënt doorbreng in die rustige kamer, om een ​​staat van rust en genezing teweeg te brengen, is voor mij bijna net zo gunstig als voor hen.

Als ik masseer denk ik nergens aan en ben ik helemaal in het moment. Ik voel intuïtief de spieren terwijl ik ze benader. Ik ga echt in een soort van mediatieve trance. Ik bereik een niveau van rust dat ik nergens anders heb gevonden. De massageruimte is mijn domein, de enige plek op de wereld waarin ik zelf nooit twijfel. Het is waar ik thuishoor en het is waar ik wil zijn. Ik voel me daar het meest mezelf, vredig en vertrouwelijk. In mijn massageruimte word ik de persoon die ik altijd al had willen zijn. Ik krijg een kijkje in mijn ware zelf en ik hou van wat ik zie.