Over mij

Hi, ik ben Isabel, 40 jaar en geboren in de Dominicaanse Republiek.
Vanaf mijn 18e woon ik in Nederland en nu al een aantal jaren met mijn gezin in Ede.

Ik ben een verzorgster en haal energie uit het zien stralen, het contact, de persoonlijke gesprekken en het lachen met anderen. 
Wat ik ook zo leuk vind aan het werken binnen de privésfeer: er ontstaat meer verbinding.

Ik masseer nu al een aantal jaar, daarnaast heb ik vele opleidingen en cursussen gevolgd van allerlei aspecten van schoonheids- en lichaamsverzorging. 

Ik ben in 2017 begonnen met mijn eigen bedrijf, Isa Home Spa. Ik hoop op een groeiend aantal tevreden klanten, waar ik echt mijn best voor ga doen.

Uit eigen ervaring weet ik dat het soms lastig is om meerdere afspraken te maken voor verschillende schoonheidsspecialisten. Het kost ook veel tijd en stress om dat allemaal te regelen. Voor jou is dat makkelijker, want je hoeft je huis niet te verlaten om van mijn diensten gebruik te maken. Massages, waxbehandelingen e.d. kunnen makkelijker gepland worden tussen alle dagelijkse bezigheden door. Dit kan ook in de avond of weekeinde.

Massages zijn uiterst belangrijk ook al sta je daar misschien niet altijd bij stil. Ik bied je graag en rustgevend moment en oprechte aandacht aan!
Reiskosten en -tijd, parkeerplaats en –geld, allemaal zaken waar jij je niet druk over hoeft te maken.
Die neem ik voor mijn rekening en is al bij de tarieven inbegrepen.

Mijn missie is jou het leven makkelijker maken en betere salonbehandelingen te geven in het comfort van je eigen huis en volgens jouw planning.