Over mij

Hi, ik ben Isabel, 40 jaar en geboren in de Dominicaanse Republiek.
Vanaf mijn 18e woon ik in Nederland en nu al een aantal jaren met mijn gezin in Ede.

Ik ben een verzorgster en haal energie uit het zien stralen, het contact, de persoonlijke gesprekken en het lachen met anderen. 
Wat ik ook zo leuk vind aan het werken binnen de privésfeer: er ontstaat meer verbinding.

Ik ben in 2017 begonnen met mijn eigen bedrijf, Isa Home Spa. Ik hoop op een groeiend aantal tevreden klanten, waar ik echt mijn best voor ga doen. 

Sinds 2021 heb ik een eigen praktijk in Arnhem waar ik je graag na afspraak verwelkom.

Ik masseer nu al een aantal jaar, daarnaast heb ik vele opleidingen en cursussen gevolgd van allerlei aspecten van schoonheids- en lichaamsverzorging. 

Massages zijn uiterst belangrijk ook al sta je daar misschien niet altijd bij stil. Ik bied mijn massages aan in een rustgevende omgeving en met oprechte aandacht.

Maar je hoeft je huis niet te verlaten om van mijn diensten gebruik te maken. Massages, wax behandelingen e.d. kunnen makkelijker gepland worden tussen alle dagelijkse bezigheden door. Dit kan ook in de avond of weekeinde. Reiskosten, reistijd, parkeerplaats: allemaal zaken waar jij je niet druk over hoeft te maken.
Die neem ik voor mijn rekening en is al bij de aan huis tarieven inbegrepen.
Mijn missie is jou het leven makkelijker maken en een fijne behandel-ervaring te geven in het comfort van je eigen huis en volgens jouw planning.