Massage aan huis of op locatie

Wil je graag een massagebehandeling maar heb je de tijd niet om dit te regelen? Ben je moeilijk ter been of door omstandigheden niet in staat om je huis uit te gaan? Dan zijn mij massagebehandelingen aan huis een uitkomst voor jou! Mijn massagebehandelingen zijn voor iedereen: vrouwen én mannen.  

Je kan ook denken aan een massage aan huis als cadeau, tijdens een verblijf op de camping, een familie- of vriend(inn)enfeestje of evenement tijdens of na het werk.

Massage aan huis of op locatie

Wil je graag een massagebehandeling maar heb je de tijd niet om dit te regelen? Ben je moeilijk ter been of door omstandigheden niet in staat om je huis uit te gaan? Dan zijn mij massagebehandelingen aan huis een uitkomst voor jou! Mijn massagebehandelingen zijn voor iedereen: vrouwen én mannen.  

Je kan ook denken aan een massage aan huis als cadeau, tijdens een verblijf op de camping, een familie- of vriend(inn)enfeestje of evenement tijdens of na het werk.

Massage op maat

Je mag zelf je massage op maat maken door mij te vertellen wat je nodig hebt en hoe je het wilt. Laat me weten aan welke druk je de voorkeur geeft, op welk gebied je je wilt concentreren en selecteer je eigen aromatherapie-olie die het beste aan jouw behoeften voldoet.

Zo werk ik…

Jouw wensen

Vooraf ontvang je van mij een formulier met gezondheidsvragen. Dit formulier nemen we aan het begin van de behandeling samen door, zodat ik mijn behandeling optimaal op jou kan afstemmen.

Ontspannen

Ik neem graag even de tijd om je op je gemak te stellen .Wanneer jij je op je gemak voelt, nodig ik je uit om in je slip op de massagetafel te komen liggen en dek ik je af met schone badlakens.

Rust en vertrouwen

Mijn praktijk is aangenaam verwarmd en er klinkt rustgevend muziek. Tijdens behandeling werk ik met zo min mogelijk licht. Mocht je iets niet prettig vinden, dan kan je dit altijd aangeven.

Even bijkomen

Na de behandeling krijg je rustig de tijd om even bij te komen. Als je zover bent kleed je weer aan en ronden we de behandeling af. Na afloop ontvang je van mij, indien van toepassing, een mail met nazorg informatie.

De massage

In de jaren die ik masseer, heb ik mijn kennis en ontspanningstechnieken altijd verder ontwikkeld. Mijn massages bestaan uit verschillende technieken. Ik zal in overleg met jou of intuïtief (indien gewenst) verschillende massagetechnieken gebruiken om af te stemmen op je lichaam en energie en mijn eigen unieke stijl opnemen in de massage.