Massage aan huis of op locatie

Massage aan huis of op locatie

Wil je graag een massagebehandeling maar heb je de tijd niet om dit te regelen?
Of ben je moeilijk ter been of door omstandigheden niet in staat om je huis uit te gaan? Dan zijn mij massagebehandelingen aan huis een uitkomst voor jou! Mijn massagebehandelingen zijn voor iedereen: vrouwen én mannen.

Je kan ook denken aan een massage aan huis als cadeau, tijdens een verblijf op de camping, een familie- of vriend(inn)enfeestje of evenement tijdens of na het werk.

Massage op maat

Je mag zelf je massage op maat maken door mij te vertellen wat je nodig hebt en hoe je het wilt. Laat me weten aan welke druk je de voorkeur geeft, op welk gebied je je wilt concentreren en selecteer je eigen aromatherapie-olie die het beste aan jouw behoeften voldoet.

Wat maakt mijn massage bijzonder?

In de jaren die ik masseer, heb ik mijn kennis en ontspanningstechnieken altijd verder ontwikkeld. Mijn massages bestaan uit verschillende technieken. Ik zal in overleg met jou of intuïtief (indien gewenst) verschillende massagetechnieken gebruiken om af te stemmen op je lichaam en energie en mijn eigen unieke stijl opnemen in de massage.