Indiase Hoofdmassage

 

Mijn Indiase hoofdmassage richt zich op het masseren van acupressuurpunten langs het hoofd, de nek en de schouders, waarbij ik cirkelvormige massagebewegingen gebruik om de conditie van het haar en de hoofdhuid te verbeteren.

Indiase hoofdmassage kan niet alleen hoofdpijn verminderen en het fysieke welzijn kan verbeteren, maar ook het mentale en emotionele welzijn.

Het vereist geen olie waardoor het een zeer toegankelijke behandeling is. Je mag je kleding aanhouden en kan liggend of zittend gedaan worden.

 

Indiase Hoofdmassage

Gun jezelf een heerlijke Indiase  Hoofdmassage!

Deze massage is een van de meest ontspannende massages die er bestaat. Deze uit India afkomstige Ayurvedische methode behandelt schouders, bovenrug, nek, hoofd en gezicht. De techniek combineert Shiatsu drukpunten, deep tissue massage, stimulatie van meridianen en acupunctuurpunten, tot aan een ontspannende gezichtsmassage.

Voordelen van een Indiase Hoofdmassage

Er zijn zoveel voordelen aan Indiase hoofdmassage; hier zijn er maar een paar:

Bevordert de haargroei door de zuurstof in de haarzakjes te verhogen, wat de groei en gezondheid stimuleert.

Voorkomt hoofdpijn en migraine door opgebouwde spanning in het hoofd- en nekgebied los te laten en spierstijfheid te verlichten

Vernieuwt en balanceert energieniveaus door te werken met de drie hogere chakra’s

Verlicht symptomen van depressie en angst door ontspanning

Verbetert het geheugen door stress te verlichten en de geest tot rust te brengen

Stimuleert lymfedrainage door bloed naar de nek te laten circuleren

Beter slapen door stress te verminderen

Verbetert de circulatie van hersenvocht

  Zo werk ik…

  Jouw wensen

  Vooraf ontvang je van mij een formulier met gezondheidsvragen. Dit formulier nemen we aan het begin van de behandeling samen door, zodat ik mijn behandeling optimaal op jou kan afstemmen.

  Ontspannen

  Ik neem graag even de tijd om je op je gemak te stellen .Wanneer jij je op je gemak voelt, nodig ik je uit om in je slip op de massagetafel te komen liggen en dek ik je af met schone badlakens.

  Rust en vertrouwen

  Mijn praktijk is aangenaam verwarmd en er klinkt rustgevend muziek. Tijdens behandeling werk ik met zo min mogelijk licht. Mocht je iets niet prettig vinden, dan kan je dit altijd aangeven.

  Even bijkomen

  Na de behandeling krijg je rustig de tijd om even bij te komen. Als je zover bent kleed je weer aan en ronden we de behandeling af. Na afloop ontvang je van mij, indien van toepassing, een mail met nazorg informatie.

  Verloop van de massage

  Je zit volledig gekleed op een stoel voor de behandeling. Ik maak gebruik van een reeks verschillende bewegingen, waaronder het toepassen van diepe kneed- en compressiebewegingen over de nek-, schouder- en hoofdhuidgebieden. Daarnaast zal ik ook zachtjes de drukpunten op het gezicht stimuleren. De sessie duurt meestal twintig tot vijfenveertig minuten.