Massages

Massages

Jezelf regelmatig laten masseren is dus geen ‘luxe’ zoals veel mensen denken, maar ik zou het eerder ‘lief zijn voor jezelf’ willen noemen. We proberen onszelf zo gezond mogelijk te houden door voldoende te bewegen, gezond en voedzaam te eten, en we gaan naar de dokter als onze gezondheid te wensen overlaat. 

Jezelf helpen gezond te blijven zou niet onder de noemer ‘luxe’ moeten vallen, het zou juist vanzelfsprekend moeten zijn. Maar wat natuurlijk wél op en top ‘luxe’ is, is gemasseerd worden in je eigen huis, gewoon even heerlijk een momentje voor jezelf en je gezondheid inplannen zonder dat je daarvoor de deur uit hoeft.

Na werktijd of andere verplichtingen in de ochtend, middag, avond of weekend sta ik bij jou voor de deur met al mijn spullen. Hou er rekening mee dat bij mij de gemiddelde behandeltijd ongeveer 45-60 minuten bedraagt. 

Relaxing full body massage
60, 90 of 120 min.
Tijdens de massage gebruik ik diverse massagetechnieken die ik intuïtief combineer om jou in diepe ontspanning te laten komen. Vanwege het gebruik van amandelolie met etherische oliën, heeft de massage een positief effect bij de volgende klachten: nervositeit, angst, spanningen, hartkloppingen, slaapproblemen, hoofdpijn, hydratatie van uw (droge) huid, burn-out klachten, algehele stress.

Scrub behandeling
40 min.
Tijdens de scrub behandeling masseer ik je met een scrub op basis van Dode Zeezout en botanische oliën. Ik maak gebruik van kruidenpoeder die door mezelf is gemengd en een ander scrub zoals zeezout , suiker scrub, melk scrub of honing scrub.  Het doel van scrubben is om de dode huidcellen te verwijderen, de huid intensief schoon te maken en de poriën weer te laten ademen, zodat de huid zachter en gezonder wordt.  

De scrubbehandeling kan gecombineerd worden met een lichaamspakking.

Lichaamspakking
60 min.
Bij een lichaamspakking behandel ik je lichaam eerst met een zoutscrub, waarbij de dode huidcellen worden verwijderd. De poriën openen zich waardoor de pakking beter in de huid opgenomen kan worden. Vervolgens smeer ik je helemaal met de pakking en dek ik je geheel met folie en warme doeken. Na het verwijderen van de pakking sluiten we de behandeling af met een verzorgende bodybutter. Na ongeveer een half uur heerlijk ontspannen, komt de behandeling tot zijn einde en kun je genieten van een intiem zacht, glad en comfortabel resultaat.

Maak een keuze uit de volgende pakkingen: 

Algen pakking
zuiverend 

Rozen pakking
verzachtend 

Sinaasappel pakking
kalmerend & ontspannend 

Aloe Vera pakking
hydraterend & herstellend