Wat is Yoni stomen?

Yoni stomen, ook wel vaginaal stomen genoemd, wordt al duizenden jaren door vrouwen van alle culturen gebruikt. Het bevordert genezing, balans en welzijn van de baarmoeder en voortplantingsorganen.

Yoni stomen is een eenvoudig, zachtaardig en heilig proces.  Je zit boven de pot bereid met water en geneeskrachtige kruiden. Het Yoni Stoombad stuurt een aromatische mix van warme kruidenstoom zachtjes door de vagina en baarmoederhals. De stoom kan de vulva, het perineum en de vagina opwarmen, verzachten en genezen.  

De voordelen van Yoni stomen

De gebruikte kruiden, bloemen en specerijen zijn zorgvuldig geselecteerd om de meest intieme en liefdevolle delen van een vrouw te reinigen, te ontgiften en te versterken. Het helpt bij de verlichting van onregelmatige menstruatie, vleesbomen, baarmoedertrauma, onvruchtbaarheid, cysten, emotionele, hormonale en spirituele onevenwichtigheden. Het is veilig, ontspannend en rustig. Het is zelfliefde op zijn best.

Dit kun je verwachten

Yoni Stomen opent voor jou een ruimte van ontspanning, waarin je volledig tot jezelf kunt komen in een beschermde sfeer. Wat je ook beweegt in de buitenwereld, je kunt nu loslaten en je overgeven aan de weldadige effecten van de warme stoom, die je zachtjes raakt in je vrouwelijke centrum. Onder mijn gevoelige en  professionele begeleiding ga je in contact met je essentie. Hier en nu draait het allemaal om jou…

Yoni stoomproces

Voorgesprek

In het voorgesprek bespreken we je zorgen en je gezondheidsklachten zodat ik de samenstelling van de kruiden op je kan afstemmen.

Omkleden

Na het intakegesprek kleed je je om in de speciale Yoni stoomjurk.

Stomen

Als de kruiden gekookt zijn, neem je plaats op de Yoni stoomkruk. Afhankelijk van je behoeften stoom je 30 of 15 minuten.

Ontspannen

Tijdens het Yoni stomen relax je door middel van rustig muziek, onder het genot van mijn speciale Isa Yoni Thee.

Daarna

Na het stomen voel je je zeer ontspannen, dus een aardingsmassage is de perfecte aanvulling op de ervaring.

Inclusief

Een Yoni Steam sessie bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Kennismakingsgesprek
  • Indiase voetmassage, Indiase hoofdmassage of Chineze buikmassage
  • Yoni stoomkruiden en thee.
    Duur  1 uur € 70,-

Het is mogelijk om bij een sessie van minimaal 1,5 uur een bekken-, borst- of buikmassage toe te voegen.

1,5 uur € 90,-
2 uur € 110, –
Elk extra half uur: € 20, – 

Bekken-, borst- of buikmassage

 

Bekkenmassage

Het bekken kan worden gezien als een wieg. Het heeft in wezen twee taken: dragen en doorlaten. Het verbindt ons met de aarde via onze benen en ondersteunt ons bovenlichaam met al zijn organen. Het bevat de voortplantings- en uitscheidingsorganen waar stabiliteit en flexibiliteit vereist zijn.

Het staat ook in verbinding met verschillende ademhalingsspieren en is mede verantwoordelijk voor een goede coördinatie en houding. Een bekkenmassage helpt je om deze wieg van je lichaam dieper en bewuster waar te nemen.

Een elastische, strakke bekkenbodem helpt ook om de vitaliteit van de geslachtsorganen te ondersteunen en zo meer levensvreugde te creëren. Je zult daarna zeker meer energie in je benen voelen stromen, en je zult je over het algemeen meer geaard voelen. Er kan meer ruimte, meer rust en diepe ontspanning ontstaan.

Buikmassage

In de Chinese geneeskunde worden bepaalde gevoelens en emoties toegewezen aan de afzonderlijke organen. Gevoelens en emoties waren onze eerste taal die we leerden in de baarmoeder van onze moeder. Via de verbinding via de navelstreng zouden deze ons kunnen binnendringen en op hun beurt in onze organen worden opgeslagen. Zo is het begrijpelijk dat ons gevoelsleven en eetgedrag en ook hoe we dingen en voedsel verteren gerelateerd zijn aan ervaringen uit onze vroege kinderjaren.

Een buikmassage is als woordeloze communicatie met onze emotionele wereld. Door zachte en liefdevolle aanraking kunnen geblokkeerde gevoelens/emoties in gang worden gezet. Het kennen van de natuurlijke stroomrichting van de lichaamssappen stimuleert ze om te bewegen en te transformeren. De delen die ons dienen, kunnen zich ophopen en de opgebruikte delen kunnen worden opgelost en omgeleid, zodat harmonie en vrede kan worden ervaren.

Borstmassage

Onze borsten bestaan ​​in wezen uit weefsel, klieren en lymfe. Een massage ontspant het omliggende spierweefsel en activeert de borstlymfstroom. Dit heeft een borstverstrakkend effect op het fysieke vlak.

Bovendien resulteert de zachte massage van het borstweefsel en in het bijzonder de tepelpunten in een verregaande keten van effecten in het lichaam. Enerzijds wordt er een signaal gestuurd dat de afgifte van de hormonen prolactine en oxytocine stimuleert. Beide hormonen bevorderen zachtheid, vertrouwen en helpen angsten op te lossen. Tegelijkertijd worden de eierstokken en de baarmoeder geactiveerd, afgezwakt en komen oestrogeen en progesteron vrij, wat ons levenslust geeft.

Een borstmassage stelt ons open voor plezier en vreugde op hartniveau en moedigt ons aan dit met de wereld te willen delen. Om het verstevigende effect te ondersteunen, gebruik ik een borstmassageolie die ik zelf heb bereid met een speciale melange van kruiden.

Ervaringen van anderen

Isa Home Spa
4.9
Gebaseerd op 54 beoordelingen
powered by Google
Mertine's GmailMertine's Gmail
17:09 03 Apr 22
Lange massage gehad bij Isa Home Spa. Door een zeer vriendelijke en toegankelijke dame, die vele technieken beheerst en zichzelf blijft ontwikkelen door het doen van allerlei cursussen. Er werd mij van tevoren gevraagd aan welke zone aandacht moest worden besteed en wat voor soort massage ik prettig vindt. Voor mij graag een stevige massage, met name gericht op de rug. Die heb ik gekregen! Aan het einde nog heerlijk afgesloten met de voeten. Wat ik heel sympathiek vond, is dat er de tijd voor me werd genomen. Isa, veel geluk straks op je nieuwe locatie!
Heleen van HasselHeleen van Hassel
12:33 01 Apr 22
Direct een hele fijne en ontspannen sfeer. Isa neemt echt de tijd en aandacht voor je. Een aanrader!
mbc magrebmbc magreb
22:31 06 Mar 22
Afgelopen donderdag een heerlijke massage gehad van Isabel. Eerst werd ik heerlijk verwend met een voetenbadje en voetenmassage. Daarna een onbeschrijfelijk benen/buik/rug en schouder massage gekregen. Wat een ervaring en wat ben ik blij dat ik je heb mogen ontmoeten Isabel, je hebt de pijn in mijn schouders en rug echt doen verminderen door jou manier van masseren. Top vrouw en expert in wat jij doet. Liep naar buiten als herboren mens.Super bedankt mooi mens!Hopelijk tot gauw want zo'n massagesessie van jou is goud waard. Mooi mens van binnen en buiten. 🙏🏼🙏🏼
Ozlem IncebukOzlem Incebuk
16:48 05 Mar 22
Isabel is een heel warme vrouw. Je voelt je gelijk op je gemak. De massage was heel fijn. Mijn rug heeft ze goed losgemasseerd ook deels met cupping. Kom graag weer een keertje terug.Groetjes,Tevreden klant
D PD P
07:46 04 Mar 22
Hele fijne massage gehad bij Isa Home Spa! Er wordt overal rekening mee gehouden om de ervaring zo prettig mogelijk te maken: ambiance, muziek, temperatuur van de ruimte. Isa haar massagetechnieken zijn erg prettig, ze weet de goede punten te vinden en gebruikt afwisselend meer en minder druk. Fijn contact ook, ze luistert naar je wensen en laat je op je gemak voelen. Ik kom vaker terug, zeker een aanrader!
yvette van der Eyvette van der E
11:50 14 Feb 22
Vriendelijke, gastvrije dame. Neemt alle tijd voor je en luistert goed naar wat je wensen zijn.Prettige massage gehad. Zeker voor herhaling vatbaar.
Daan WildemanDaan Wildeman
09:59 13 Feb 22
Verzorgde home spa en gastvrouw met alles op orde. Fijn ontvangst en veel mogelijk in overleg.Groot aanbod aan massages.
Tanja KroesenTanja Kroesen
08:52 06 Feb 22
Wat een fijne ervaring was dit! Een dame die haar vak verstaat. Isa vind het belangrijk dat jij je op je gemak voelt én aangeeft waar jij behoefte aan hebt. Ik hou persoonlijk van een stevige rugmassage, ik heb kunnen ontspannen én mijn pijnpunten zijn goed aangepakt. Zeker een aanrader!
TeunTeun
20:29 05 Feb 22
Goede masseuse die weet waar ze het over heeft. Zeer vriendelijk in de omgang en wilt graag meedenken bij blessures. Ik kan haar dus ook zeker aanraden!
Jan OosterbaanJan Oosterbaan
19:31 02 Dec 21
Zeer vriendelijk ontvangen door Isabel, een lieve donkere dame die je behandelt als een persoon op zich en niet als de volgende klant die geld in het laadje brengt.Eerst op gemak gesteld ( nieuwe masseuse geeft altijd wat nerveusiteit ) en daarna begonnen met voetmassage na een scrub en voetenbad. Daarna een diep muscular massage waarbij diep ook echt diep is, geen plekje op de rug werdt overgeslagen, alle knopen intensief behandeld. Dit is zeker niet mijn eerste massage en kan het verschil merken met "fake" en professioneel. Helaas zat mijn rug zo vast dat het uur al om was voor Isabel de rest kon masseren. Deze massage was niet voor het lekkere maar toen ik thuis kwam merkte ik een heel duidelijk verschil. De enorme koker om mijn bovenlichaam was enorm vermindert. Voor mij mijn vaste masseuse gevonden, voor mij aftasten wat zij allemaall voor mij kan betekenen op het gebied van masseren. Bovendien is Isabel geen klokkijker maar haar planning is ruim zodat ze altijd kan uitlopen en ook optijd kan beginnen. Salon is klein maar tijdens een massage merk je daar niets van. Makkelijk te vinden. Klop zachtjes op de deur of raam, deurbel ontbreekt om niet gestoort te kunnen worden tijdens masseren. Nieuwe afspraak staat al weer, ben benieuwd.
js_loader
De waardering van isahomespa.nl/yoni-webshop/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 1 reviews.