Voetscrubmassage

Voetscrubmassage

Ik ben gespecialiseerd in het verwennen van je voeten en bied ontspannende massages en rustgevende scrubs om geïrriteerde voeten te kalmeren en je zijdezachte, sexy voeten te geven zonder ongemakkelijke of lelijke ruwe plekken. Mijn voetmassage combineert de meest effectieve technieken en krachtige producten om je voeten een extra dosis luxe te geven. Jouw voeten zijn jou dag na dag trouw van dienst, dit verdienen ze!

Je zult bij mij geen mysterieuze flesjes met sterk geparfumeerde lotions vinden. Ik gebruik mineralen- en parabenenvrije lotions en oliën die doordrenkt zijn met biologische kruiden, plantaardige ingrediënten en pure essentiële oliën om stress en spanning weg te spoelen, waardoor je voeten tintelen en je zintuigen wakker worden.

Wat zijn de voordelen van voetscrubmassages?

  • Verbeteren van de bloedsomloop en de gewrichtsmobiliteit
  • Verlichten van pijn in spieren en gewrichten
  • Verbeteren van het uiterlijk op de huid
  • Verbeteren van de energiestroom
  • Voetscrubmassages zijn extreem ontspannend omdat de essentiële oliën door de gehele lichaamssystemen werken

Hoe verloopt een voetscrubmassage?

Het proces begint met een luxe voetbad. Ik voeg verfrissende pepermunt, kalmerende lavendel of helende aloë toe aan je voetbad om je zintuigen te stimuleren. Het bad helpt je om je diep ontspannen te voelen en bereidt je voeten voor op de volgende stap: de scrub. Zodra je ruwe plekken zijn verzacht tijdens het weken, wordt de speciale suikerscrub gebruikt om je huid zachtjes glad te maken.

Ik breng een rijke hydraterende crème aan die diep doordringt tot in de dikste huid van je voeten, om ze zijdezacht aan te laten voelen. Ik masseer de crème vooral in de hielen en tenen, omdat die vaak de meest gespannen gebieden zijn. Verschillende massagetechnieken kunnen worden gebruikt om de bloedsomloop te stimuleren, irritatie te verminderen en de knopen van strakke spieren en pezen te ontwarren. Ik nodig je uit om binnen te komen, achterover te leunen, te ontspannen en diep te ademen. Ervaar de voordelen van mijn voetscrubmassage!