VEEL GESTELDE VRAGEN

VEELGESTELDE VRAGEN OVER YONI STOMEN

Welke kruiden worden er gebruikt?

Er kunnen veel verschillende kruiden gebruikt worden. Ook afhankelijk van welk verzoek je bij mij komt. De meest voorkomende kruiden zijn rozemarijn, lavendel, aloë vera, goudsbloem en rozenblaadjes. Laat me bij het maken van een afspraak weten als je een intolerantie, allergie of afkeer hebt van bepaalde kruiden. Uiteraard hou ik hier rekening mee bij het kiezen en samenstellen van jouw kruidenmengsel.

Wanneer is een goed moment om stomen?

In principe kun je op elk moment genieten van Yoni stomen.

Vruchtbaarheidsbevorderende yoni-stomingen kunnen meer worden gebruikt in de periode vóór de eisprong en menstruatie-regulerende yoni-stomingen in de tweede helft van de cyclus.

Hoe vaak moet je Yoni Stomen?

Daar is geen regel voor. De aanbeveling is 3 – 4 keer per maand. In acute, fysieke omstandigheden eenmaal per week, in meer emotionele, procesbegeleidende omstandigheden eenmaal per maand.

Ondersteunt Yoni stomen mijn libido?

In zekere zin wel. Enerzijds kan ik heilzame kruiden gebruiken bij het uiten van je wens. Aan de andere kant is zelfs je wenden tot je yoni op deze manier een steun.

Wanneer gebruik je Yoni stomen niet?

  • Op de zwaarste dagen tijdens de menstruatie.
  • Tijdens de zwangerschap (tenzij aanbevolen door een gynaecoloog of verloskundige). Bij gebruik van een spiraal.
  • Als je koorts hebt.
  • Met genitale piercings (tenzij je ze verwijdert).

Voor welke leeftijden is Yoni Stomen geschikt?

Yoni stomen kan in principe op elke leeftijd worden gebruikt. Vanaf de puberteit (met begeleiding van een wettelijke voogd of schriftelijke toestemming) om de menstruatie te reguleren tijdens de volwassenheid met al zijn mogelijke onevenwichtigheden of met de wens om de vruchtbaarheid te verhogen, tot de menopauze en daarna – ter ondersteuning van een harmonieus contact met je yoni en voor algemene persoonlijke hygiëne .

Is het effect bewezen?

In wetenschappelijke zin is het niet in dit land. Waarschijnlijk is dit onderwerp (economisch) niet interessant genoeg om er onderzoek naar te doen. Het eeuwenlange gebruik in verschillende landen over de hele wereld spreekt echter een duidelijke taal. Als het niet werkte, was het al lang vergeten.

*Opmerking: deze service is niet bedoeld om een ziekte of aandoening te diagnosticeren, behandelen, genezen of voorkomen.