Ontspanningsmassage

Ontspanningsmassage op maat

Bij een ontspanningsmassage op maat stem ik met je af hoe je gemasseerd wil worden. Mocht je bijvoorbeeld last hebben van je bovenlichaam dan zal ik mij voornamelijk richten op de klachten die besproken zijn en deze proberen zo veel mogelijk te verlichten door de oorzaak te vinden en deze te verhelpen. Dit geld ook voor bijvoorbeeld benen of een combinatie van beiden.

De voordelen van een ontspanningsmassage op maat

Een ontspanningsmassage heeft vele voordelen: het maakt spieren soepeler, neemt spierkrampen weg, brengt de bloedsomloop op gang en zorgt voor de afvoer van vocht en afvalstoffen. Met een ontspanningsmassage verminder je lichamelijke klachten, waardoor je je ook geestelijk weer goed voelt en andersom. Hoe jij je voelt, is namelijk onlosmakelijk verbonden met eventuele lichamelijke klachten.

Wat maakt mijn ontspanningsmassage op maat bijzonder?

Door kennis en ervaring heb ik mijn ontspanningstechnieken steeds verder ontwikkelt. Mijn ontspanningsmassage op maat bestaat uit verschillende soorten massages. Ik zal altijd bij een ontspanningsmassage vragen of de behoefte er is om dieper gemasseerd te worden. Tijdens deze massages worden milde en wat meer intensieve massagetechnieken afwisselend toegepast.