Ontspanningsmassage

Ontspanningsmassage op maat

Bij een ontspanningsmassage op maat stem ik met je af hoe en waar je gemasseerd wil worden. Mocht je bijvoorbeeld last hebben van een bepaald deel van je lichaam, dan richt ik mij op de besproken klachten. Ik doe altijd mijn best de klachten te verlichten door de oorzaak van de klachten te vinden en te verhelpen.

De voordelen van een ontspanningsmassage op maat

Een ontspanningsmassage kent een heleboel voordelen: het maakt spieren soepeler, neemt spierkrampen weg, brengt de bloedsomloop op gang en zorgt voor de afvoer van vocht en afvalstoffen. Eén van de belangrijkste voordelen van een ontspanningsmassage is dat jij je geestelijk weer beter voelt. Doordat je lichamelijke klachten afnemen na de ontspanningsmassage zit jij weer beter in je vel. Hoe jij je voelt, is namelijk onlosmakelijk verbonden met eventuele lichamelijke klachten.

Wat maakt mijn ontspanningsmassage op maat bijzonder?

In de jaren die ik masseer, heb ik mijn kennis en ontspanningstechnieken altijd verder ontwikkeld. Daardoor kan ik een variëteit aan milde en intensievere massagetechnieken afwisselen, altijd naar jouw behoefte.