Informatie voor mannen

Informatie voor mannen

Geen zorgen, je krijgt bij mij de beste massage en wax ervaring ooit, maar er zijn een paar dingen die je moet weten en erkennen als het gaat om mijn behandelingen voor mannen. Lees de volgende informatie goed:

Ik hanteer een strikt “niet grappig” beleid; als je dat niet bij jouw kapper zou doen, doe het dan niet bij mij. Ik bied mijn klanten een professionele service en vraag mijn klanten me te respecteren.

Dus alsjeblieft mannen … Penis grappen? Doe het niet.
Reageren op mijn looks? Dit is niet het moment.
Vragen over mijn privéleven? Dat zijn jouw zaken niet.
Mij vertellen dat je van pijn houdt? Irrelevante informatie.

Mijn massage en wax behandelingen kennen geen “happy end”. Als dat is wat je zoekt, zult je helaas teleurgesteld zijn als ik de behandeling stop. Als ik je penis zie, is het niet sexy. Voor mij is het gewoon een deel van je lichaam. Laat me niets zien om me te “verrassen” of indruk te maken.

Ik begrijp dat mannen mannen zijn en aanraking is aanraking. Als je daar ligt met je ogen dicht, stil en/of kreunend, dan is dat niet oké.

Ik probeer het iedereen comfortabel te maken en doe het met humor. Tegelijkertijd ben ik professioneel.

Wat als je een erectie krijg terwijl ik je masseer of wax?
Hoewel het niet typisch is, begrijp ik dat het kan gebeuren. Als dat zo is, hoeft je je niet te schamen. Als het te onbeheersbaar is en mij in mijn werk belemmert, wacht ik totdat het afneemt of stop ik de behandeling. Je erectie zal gewoonlijk verdwijnen.

Helpt het hebben van een erectie bij het waxen? Nee.
Het waxen is voor jou én voor mij makkelijker zonder een erectie.

Elk ongepast gedrag wordt niet getolereerd. Nogmaals, als je het niet bij je kapper zou doen, doe het dan niet bij mij! Ik hou van mijn werk en geloof dat een man het verdient om deze professionele dienst te ontvangen, maar ik vraag je om me met respect te behandelen.

Bedankt mannen, ik waardeer het dat je de tijd hebt genomen dit te lezen!
Isabel