Manicure en Pedicure

Manicure en Pedicure

Mijn holistische manicure behandelingen geven zwakke nagels kracht en stevigheid, regenereert snel brekende nagels met duurzaam vocht en zorgt voor het behoud van sterke natuurlijke nagels. Je zult geen mysterieuze flesjes met sterk geparfumeerde handlotions vinden. Ik bied minerale en parabenen-vrije lotions en oliën die doordrenkt zijn met biologische kruiden, natuurlijke plantaardige ingrediënten en pure essentiële oliën om letterlijk stress en spanning weg te spoelen, waardoor je handen en voeten tintelen en je zintuigen wakker worden. De huid wordt gekalmeerd en ontspannen door middel van warme handbaden en vocht regulerende lotions. Bij de nagels wordt de nagelriem naar achter geduwd, en de nagel in een mooie vorm gevijld. Aan het einde van de manicure behandeling worden je handen gemasseerd met heerlijke crème.

Regelmatige holistische manicures en pedicures:

  • Verbeteren de bloedsomloop en de gewrichtsmobiliteit.
  • Verlichten pijn in spieren en gewrichten.
  • Verbeteren het uiterlijk op de huid en helpen rimpels op te vullen.
  • Helpen de meridiaankanalen op de voeten en handen te stimuleren, verbeteren de energiestroom en verminderen stagnatie in de systemen
  • Zijn extreem ontspannend omdat de essentiële oliën door de lichaamssystemen werken

Ik nodig je uit om binnen te komen, achterover te leunen, te ontspannen en diep te ademen. Ervaar de voordelen van mijn Holistische Manicures of Pedicures!

Manicure

Holistische manicure
30 min | € 30,00
De combinatie van mijn helende aanraking, exfoliërende scrub en warm zeewiermasker met Caribische massagetechnieken verbeteren de conditie van de nagels, nagelriemen en handen.


Pedicure

Holistische pedicure
30 min | € 30,00
Deze pedicure is pure verwennerij. De behandeling bestaat uit een ontspannend voetenbad, nagels vijlen, nagelriemen verzorgen, eelt verweken, scrub, pakking massage en als afsluiting een voetcrème.