Hammam massage

De Hammam massage is een traditioneel Arabisch reinigingsritueel voor lichaam en geest. Mijn Isa Home Spa Hammam massage is een combinatie van een scrub en een massage met olijfzeep.  

Hammam massage

 De Hammam massage is een traditioneel Arabisch reinigingsritueel voor lichaam en geest. Mijn Isa Home Spa Hammam massage is een combinatie van een scrub en een massage met olijfzeep.

Voordelen van een Hammam massage

Een Hammam massage zorgt ervoor dat dode huidcellen en oneffenheden verwijderd worden. Hierdoor voelt je huid na afloop weer lekker zacht aan. Een bijkomend voordeel is dat verzorgingsproducten die aangebracht worden op een gescrubde huid beter opgenomen worden, en zo beter hun werk kunnen doen. Kleine, beginnende onzuiverheden zullen met het scrubben verwijderd worden, waardoor de huid weer egaal glad aanvoelt. Een gescrubde huid wordt bij het zonnen sneller en egaler bruin. Doordat de dode huidcellen zijn verwijderd, is de nieuwe huid beter in staat om bruin te worden.

Hammam massage bestaat uit:

Scrub

Een uitgebreide scrubbehandeling met een scrubhandschoen. Alle dode huidcelen worden hiermee verwijderd.

Olijfzeep

Rustgevende massage met olijfzeep. De zeep reinigt de huid diep en laat haar heerlijk zacht aanvoelen

Pakking

Een pakking van Ghassoul (modder) om overtollige afvalstiffen kwijt te raken en de huidconditie te verbeteren.

Warme olie

Ontspanningsmassage me warme olie. De warme olie heeft een ontspannende werking en bevordert de doorbloeding.

Verloop van de massage

De Hammam massage vindt plaats op een massagetafel waar je op een warmtedeken ligt. Ik voer de Hammam massage naar keuze uit aan de achterzijde of voorzijde van je lichaam.

Eerst verwarm ik je lichaam met warme kompressen waarna ik met een scrubhandschoen je lichaam scrub om zo de dode huidcellen te verwijderen en de doorbloeding van het bindweefsel te stimuleren.

Na het scrubben van het lichaam bedek ik je met een laag schuim, en krijg je een overheerlijke zeepmassage. Door middel van lange halen en zacht kneden zorgt dit voor een nog diepere reiniging van de huid. Vervolgens breng ik een pakking aan en als afsluiting masseer ik je met crème van olijfolie.

De Hammam massage is een natte massage. Daarom raad ik aan om een extra set ondergoed mee te nemen. Combineer de reiniging van jouw huid met het onderhoud van jouw spieren. Een fijnere combinatie is toch haast niet denkbaar?

De waardering van isahomespa.nl/yoni-webshop/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 1 reviews.