Gezichtspa massage

Gezichtsspa massage

Mijn gezichtsspa massage is een intuïtieve behandeling die zowel oppervlakkig als holistisch diep reinigt en de huid lift, versterkt en verheldert. De rode draad is dat alle producten die ik gebruik biologisch, natuurlijk, niet-toxisch, veilig en ethisch zijn. Er zitten geen microdeeltjes of hormoonverstorende chemische stoffen in de producen die ik gebruik. Als onderdeel van mijn gezichtsspa massage ligt de nadruk op het bieden van een zalige gezichtsmassage waardoor jouw spieren zich ontspannen en je huid er fantastisch uitziet en aanvoelt.

Wat zijn de voordelen van een gezichtsspa massage?

Net als de rest van ons lichaam heeft het gezicht een groot aantal spieren die strak kunnen worden en stress kunnen vasthouden.

Net als de rest van ons lichaam heeft het gezicht een groot aantal spieren die strak kunnen worden en stress kunnen vasthouden.

Gezichtsmassage helpt de bloedsomloop te verbeteren, de vochtbalans te behouden en gifstoffen te verwijderen die aanwezig kunnen zijn in gezichtsspieren en weefsels. Mijn gezichtsspa massage helpt ook om mentale spanning en vermoeidheid te verlichten en de concentratie te verbeteren, wat resulteert in een stralende teint en vermindering van stress, wallen en vermoeidheid. Het helpt ook bij het verlichten van hoofdpijn, migraine en stress. De huid voelt zacht, soepel, gehydrateerd en stralend aan.

Waar bestaat een gezichtsspa massage uit?

Mijn gezichtsspa massage bevat dezelfde principes als een gewone gezichtsbehandeling: er wordt een routine van reinigen, exfoliëren en hydratatie gevolgd. Een massage van 20 minuten wordt vervolgens uitgevoerd op de borst, schouders, nek en gezicht met behulp van essentiële oliën, wat vervolgens een diep gevoel van ontspanning brengt. Dit wordt gevolgd door een voedend masker dat wordt geabsorbeerd terwijl de handen worden gemasseerd. De gezichtsbehandeling wordt afgesloten met het aanbrengen van een hydraterende crème.