Gezichtsmassage

Gezichtsmassage

Isa Home Spa holistische gezichtsbehandelingen worden door mij op maat gemaakt. Dit is een intuïtieve behandeling die zowel oppervlakkig als holistisch diep reinigt en de huid zal liften, versterken en verhelderen. De rode draad is dat alle producten die ik gebruik biologisch, natuurlijk, niet-toxisch, veilig en ethisch zijn. Als onderdeel van mijn holistische gezichtsbehandeling ligt de nadruk op het bieden van een zalige gezichtsmassage waardoor jouw spieren zich ontspannen en je huid er fantastisch uitziet en aanvoelt.

Net als de rest van ons lichaam heeft het gezicht een groot aantal spieren die strak kunnen worden en stress kunnen vasthouden. Mijn holistische gezichtsbehandeling is een verwennerij die je een heel speciaal gevoel geeft en is een geweldige manier om de spanning te verlichten die zich ophoopt in het voorhoofd en de slapen. Een combinatie van zachte massage en plantaardige oliën helpen de bloedsomloop naar je huid te stimuleren, het ontgiften te bevorderen en je huid er voller en stralender uit te laten zien.  Er zitten geen microdeeltjes of hormoonverstorende chemische stoffen in de producen die ik gebruik.

Gezichtsmassage kan helpen de bloedsomloop te verbeteren, de vochtbalans te behouden en gifstoffen te verwijderen die aanwezig kunnen zijn in gezichtsspieren en weefsels. Holistische gezichtsbehandeling helpen ook om mentale spanning en vermoeidheid te verlichten en de concentratie te verbeteren, wat resulteert in een stralende teint, vrij van stress, wallen en vermoeidheid. Het kan ook helpen bij het verlichten van hoofdpijn/migraine en stress. De huid voelt zacht, soepel, gehydrateerd en stralend aan.

Regelmatige behandelingen kunnen fijne lijntjes en rimpels verminderen, waardoor de huid er steviger, gladder en jonger uitziet.

​Wat mag je verwachten van een uur gerichte, bewuste aandacht in bij Isa Home Spa?

Mijn holistische gezichtsbehandeling op maat bevat dezelfde principes als een gewone gezichtsbehandeling, in die zin dat een routine van reinigen, exfoliëren en het aanbrengen van een gezichtsmasker en hydratatie wordt gevolgd.  Een massage van 20 minuten, wordt vervolgens uitgevoerd op de borst, schouders, nek en gezicht met behulp van essentiële oliën, wat vervolgens een diep gevoel van ontspanning zal brengen terwijl de spanning wordt weggenomen. Dit wordt gevolgd door een voedend masker dat wordt geabsorbeerd terwijl de handen worden gemasseerd. De gezichtsbehandeling wordt afgesloten met het aanbrengen van een hydraterende crème.

Nazorgadvies wordt gegeven om ervoor te zorgen dat je het beste resultaat uit de behandeling haalt.

Gezichtsbehandeling

Een behandeling van 30 minuten met daarin inbegrepen: oppervlaktereiniging, dieptereiniging, masker, afsluitende gezichtsverzorging, eye repair complex, verzorgende gezichtscrème, lipcareen.

Luxe gezichtsbehandeling

Een behandeling van 60 minuten met daarin inbegrepen: oppervlaktereiniging, dieptereiniging, speciaal masker met hogere werkstoffen afgestemd op je huid en op het seizoen, eye repair complex, verzorgende crème, lipcare.