Deep tissue massage

Deep Tissue Massage is een diepe tot zeer diepe vorm van massage die gebruikt wordt om ernstige spierspanning te verminderen. Deep Tissue Massage is een totaal andere massage dan een ontspanningsmassage. Bij Deep Tissue Massage worden de diepliggende spieren en peesplaten bereikt.   

Deep tissue massage

Deep Tissue Massage is een diepe tot zeer diepe vorm van massage die gebruikt wordt om ernstige spierspanning te verminderen. Deep Tissue Massage is een totaal andere massage dan een ontspanningsmassage. Bij Deep Tissue Massage worden de diepliggende spieren en peesplaten bereikt..

deep-muscular-techniek

Heb jij last van 

  • Langdurige klachten als nek-, schouder-, rug- en hoofdpijn
  • Stress en overbelasting
  • Repeterende bewegingen
  • Een verkeerde lichaamshouding
  • Letsel na een ongeluk of medische ingreep
  • Sportletsel of sport gerelateerde klachten

 

Kies dan voor een Deep Tissue Massage

Wat is het verschil met een ontspanningsmassage?

In tegenstelling tot bij een ontspanningsmassage, wordt er bij een Deep Tissue Massage nauwelijks olie of andere tussenstof gebruikt tijdens het masseren. Ook werk ik bij Deep Tissue Massage vooral met knokkels, vuisten, onderarmen en ellenbogen. Bijzonder aan Deep Tissue Massage is de afwisseling tussen harde en zachte handgrepen, waardoor een evenwichtig geheel ontstaat. Een Deep Tissue Massage kan direct na de behandeling pijnlijk zijn. Dat geldt zeker voor de eerste keer. Het herstel kan een paar dagen duren, waarbij je een gevoel van beursheid kan hebben.

Wat is het effect van de DMT-massage?

Er ontstaat een grotere bewegingsvrijheid doordat gespannen spieren opgerekt en tot ontspanning gebracht worden. Een DTM-massage levert meestal ook vermindering van pijn op. Deze vorm van masseren is een effectieve manier om chronisch vastzittende weefsels los te maken en blokkades op te heffen. DTM kan als een zeer intensieve sportmassage toegepast worden. Voor het beste resultaat is het aan te raden om in een kort tijdsbestek een aantal behandelingen te ondergaan. Door het intensief en actief masseren van onderliggende spierlagen zullen de klachten afnemen en uiteindelijk verdwijnen.

Zo werk ik…

Jouw wensen

Vooraf ontvang je van mij een formulier met gezondheidsvragen. Dit formulier nemen we aan het begin van de behandeling samen door, zodat ik mijn behandeling optimaal op jou kan afstemmen.

Ontspannen

Ik neem graag even de tijd om je op je gemak te stellen .Wanneer jij je op je gemak voelt, nodig ik je uit om in je slip op de massagetafel te komen liggen en dek ik je af met schone badlakens.

Rust en vertrouwen

Mijn praktijk is aangenaam verwarmd en er klinkt rustgevend muziek. Tijdens behandeling werk ik met zo min mogelijk licht. Mocht je iets niet prettig vinden, dan kan je dit altijd aangeven.

Even bijkomen

Na de behandeling krijg je rustig de tijd om even bij te komen. Als je zover bent kleed je weer aan en ronden we de behandeling af. Na afloop ontvang je van mij, indien van toepassing, een mail met nazorg informatie.

De waardering van isahomespa.nl/yoni-webshop/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 1 reviews.