CBD massage

CBD massage is een massage waarbij ik CBD zalf gebruik om te masseren. Door CBD zalf te gebruiken, kun je profiteren van de ontspannende effecten van een massage en de pijnstillende effecten van CBD.

Mijn CBD Massage combineert Deep Tissue technieken, sterke, aanhoudende druk en langzame diepe eflleurages. Deze massage is ontworpen om spierspanning te verlichten en de kalmerende en angst verlichtende voordelen van CBD te benutten.

 

CBD massage

CBD massage is een massage waarbij ik CBD zalf gebruik om te masseren. Door CBD zalf te gebruiken, kun je profiteren van de ontspannende effecten van een massage en de pijnstillende effecten van CBD.

Mijn CBD Massage combineert Deep Tissue technieken, sterke, aanhoudende druk en langzame diepe eflleurages. Deze massage is ontworpen om spierspanning te verlichten en de kalmerende en angst verlichtende voordelen van CBD te benutten.

Wil jij…

  • Diepe ontspanning ervaren
  • Helemaal tot rust komen
  • Fysieke pijn verlichten
  • Jouw huid verbeteren

 

Kies dan voor CBD massage

Wat is CBD?

CBD is een niet-psychoactieve stof die in de cannabis- en hennepplant wordt aangetroffen. CBD heeft veel voordelen waarvan je kunt profiteren door het in je huid te laten masseren. Het helpt ontstekingen te verlichten, pijn te verminderen, de gezondheid en het uiterlijk van de huid te verbeteren.

CBD zalf is geur- en kleurloos, dus je zult het waarschijnlijk niet ruiken tijdens je massage. Het zal niet anders aanvoelen dan andere producten die ik bij massages gebruik. Het is een organische en natuurlijke pijnstiller. Veel mensen boeken een CBD massage als aanvulling op fysiotherapie.

 

Wat te verwachten?

Bij CBD massages gebruik ik massagezalf van de hoogste kwaliteit die is doordrenkt met 250 mg THC-vrije, van hennep afgeleide CBD. Ik gebruik CBD zalf om toe te passen op je volledige lichaamsmassage of op een specifiek aandachtsgebied. De CBD wordt vervolgens door je huid opgenomen om de vele therapeutische effecten te bieden. De ontstekingsremmende en pijnstillende middelen van CBD verminderen ontstekingen in spieren en gewrichten, waardoor ik effectiever kan werken.

.

Zo werk ik…

Jouw wensen

Vooraf ontvang je van mij een formulier met gezondheidsvragen. Dit formulier nemen we aan het begin van de behandeling samen door, zodat ik mijn behandeling optimaal op jou kan afstemmen.

Ontspannen

Ik neem graag even de tijd om je op je gemak te stellen .Wanneer jij je op je gemak voelt, nodig ik je uit om in je slip op de massagetafel te komen liggen en dek ik je af met schone badlakens.

Rust en vertrouwen

Mijn praktijk is aangenaam verwarmd en er klinkt rustgevend muziek. Tijdens behandeling werk ik met zo min mogelijk licht. Mocht je iets niet prettig vinden, dan kan je dit altijd aangeven.

Even bijkomen

Na de behandeling krijg je rustig de tijd om even bij te komen. Als je zover bent kleed je weer aan en ronden we de behandeling af. Na afloop ontvang je van mij, indien van toepassing, een mail met nazorg informatie.

Wat zijn de voordelen?

Een CBD massage helpt niet alleen bij chronische pijn, maar het werkt ook als een stemmingsverbeteraar waardoor je dieper kunt ontspannen en een gevoel van welzijn krijgt.

CBD staat ook bekend om zijn vermogen om pijnlijke spieren te genezen en het bindweefsel van zowel atleten als sportschoolbezoekers sneller te herstellen. Dit komt door de eigenschappen in de verbinding die ontstekingen in gewrichten en spieren behandelen.

Als je merkt dat je iets nodig hebt om je te helpen ontspannen en stress te verminderen, dan is mijn CBD massage de perfecte keuze. Als eenmalige verwenbehandeling of als vast onderdeel van je zelfzorgroutine, is mijn CBD massage ook een uitstekende keuze voor mensen die last hebben van slaapstoornissen.

Mocht je de CBD zalf zelf willen gebruiken, dan kan je deze na afloop van de behandeling bij mij in de praktijk kopen.

 

De waardering van isahomespa.nl/yoni-webshop/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 4 reviews.