Arm- en hand spamassage

Arm- en hand spamassage

Arm- en hand spamassage is een vorm van reflexologie waarbij delen van de armen en handen worden gemasseerd, met de bedoeling zenuwuiteinden te stimuleren voor verschillende organen waarvan wordt aangenomen dat ze in de handen aanwezig zijn.

Het is een minder bekende specialisme binnen massagetherapie en richt zich specifiek op arm- en hand gerelateerde problemen. Behandeling van carpaal tunnelsyndroom is een veelvoorkomend aandachtspunt van handmassage, terwijl armmassage meer geschikt is voor de behandeling van schoudergewrichtspijn, tenniselleboog en andere pijnlijke aandoeningen.

Waarom een arm- en hand spamassage?

Iedereen die je ziet is bezig met sms’en, typen, autorijden, boodschappen dragen of zelfs breien! De huid van de handen is vaak ruw en droog. Dit komt omdat onze handen constant worden gebruikt voor alles wat we op het werk en thuis doen. Dit betekent dat de huid van de handen wordt blootgesteld aan vuil, zon en verontreinigende stoffen. Handen en armen worden moe, doen pijn en smeken ons na een bepaalde tijd om liefdevolle zorg. Eén van de beste voordelen van mijn arm- en hand spamassage is dat het dode huidcellen verwijdert, waardoor je handen vocht beter kunnen opnemen. Zachte, gladde handen helpen je een jeugdige glans en een gezonde huid te behouden.

Wat is het effect van een arm- en hand spamassage?

Arm- en hand spamassage zal je helpen om stress, spanning en alledaagse pijntjes en kwalen te verlichten, de kracht van de hand te vergroten en gevoelens van stress en angst te verminderen. Door stress, zwelling en pijn te verlichten, kan handmassage helpen de algehele productiviteit te verhogen en de energetische balans aan te vullen. Net als handmassages, zorgen armmassages voor diepgaande weefselontspanning. Armmassages helpen enorm bij het genezen van de belangrijkste gewrichten van de arm, zoals de schouder en ellenboog.

Waar bestaat een arm en hand spamassage uit?

Mijn arm- en hand spamassage is een ontspannende behandeling met natuurzuivere producten die bestaat uit:

  • Uitgebreide scrubmassage met een suikerscrub en kokosolie
  • Handmasker van Dode Zee modder
  • Nagels vijlen en verzorging van de nagelriemen
  • Arm- en handmassage met voedende handboter